Golejada per sumar tres triomf seguits

08 Octubre 2023 Redacció
Onze escapulat a Santa Coloma Onze escapulat a Santa Coloma

El Juvenil A masculí del CE Europa s'ha imposat amb contundència a Santa Coloma contra la Fundació Grama (0-4) amb dos gols a cada part del matx.

Lliga · Jornada 4 · 08/10/23 · Mpal. Santa Coloma · 11:45 h.

FUNDACIÓ GRAMA
0 - 4 EUROPA

Jan Prat ha obert la llauna per l'Europa ben d'hora, quan el duel només marcava 7 minuts de partit, aprofitant una passada de la mort de Jan Alonso. Un gol psicològic com també ha resultat el de Juanjo al minut 44 per dur l'encontre 0-2 al descans i deixar la partida molt ben encarada pel conjunt de Joan Coll. El futbolista europeista ha aprofitat una bona acció d'Ibe marxant per força.

En aquest primer període, tot i el marcador favorable, l'Europa no ha estat fi del tot i fins i tot ha concedit errors que s'han convertit en tres ocasions no aprofitades pels locals.

A la represa, per a no deixar opció al conjunt colomenc de ficar-se en el partit, Ibe ha marcat el primer dels seus dos gols també als set minuts, com ho havia fet Prat a l'inici del matx. La sentència, del mateix Ibe, a cinc minuts del final amb el 0-4 definitiu.

FUNDACIÓ GRAMA: Guiu Escobar, Roger Barrera (César García, 71'), Roger Tora, José Cortés (Alaa Mouslik, 71'), Aleix Galceran, Èric Alcaide (Aaron Manzano, 55'), Arnau Valdepeñas, Unax Paniagua, Joan Raventós (Biel Gelabert, 60'), Bernat Castells (Ayoub El-Mansouri, 45') i Carlos Palou.

EUROPA: Marcos, Marc, Jan Alonso, Edo (Miguel, 74'), Ale, Lasota, Juanjo (Granell, 45'), Jan Prat (Castany, 60'), Ibe, Adri (René, 65') i Rueda (Mela, 45').

ÀRBITRE: Marc Oltra Sáez (Barcelona), assistit per Óscar Codina Parrado i Pau Martínez Campuzano (del mateix col·legi).

TARGETES: cap.

GOLS: 0-1 (Jan Prat, 7'); 0-2 (Juanjo, 44'); 0-3 (Ibe, 52'); 0-4 (Ibe, 85').

Lliga Nacional juvenil grup 7.

Triomf amb més gols fins a la data en l'inici del campionat. Tercera victòria seguida.