... i ja en van quatre de seguides!

10 Abril 2022 Redacció
Samsó celebra la seva decisiva diana Samsó celebra la seva decisiva diana Maria Vidal

Un gol de Samsó al minut 84 de partit permet al Juvenil A de l'Europa enllaçar a Cornellà (0-1) quatre victòries seguides en lliga.

Lliga · Jornada 28 · 10/04/22 · Mpal. Cornellà · 14:30 h.

CORNELLÀ 0 - 1 EUROPA

El Cornellà no ha dut gaires problemes defensius a un Europa en dinàmica més que positiva el darrer mes de competició. Al primer temps, les primeres ocasions han estat gracienques, primer amb un xut de Bori que ha marxat fora i, posteriorment, un intent de vaselina d'Anguita que s'ha perdut per sobre el travesser.

Barquero, engaltant fora després que Izan l'hagi deixat passar dins l'àrea i el propi Izan, amb un altre xut, han signat les següents ocasions pels de la Vila de Gràcia. Passada la mitja hora de joc, una falta lateral servida per Sergi ha marxat per poc. El domini europeista ha estat clar quant a aproximacions al marc rival.

A la represa, el duel ha seguit sota la mateixa tònica. Al minut 59, un espectacular control de pilota de Barquero ha finalitzat amb un xut a la fusta en una acció que hauria suposat un dels gols de la temporada. El Cornellà ha tingut la seva millor opció al minut 65 quan Tim ha engaltat una xilena per sobre el travesser.

Amb el pas dels minuts, l'empat sense gols anava guanyant posicions per quedar-se present a l'electrònic fins que ha arribat la jugada del gol, quan Samsó ha entrat a l'àrea amb una pilota facilitada Barquero i ha definit per sota el cos del porter. El gol ha recompensat els mèrits acumulats dels graciencs.

CORNELLÀ: Marc, Pol, Sergio, Iván, Vilaplana, Nil, Tim, Baldrich, Valter, Finot (Curro, 61') i Pau (Alín, 74').

EUROPA: Iker, Dani, Sergi, Max (Jordi, 70'), Arnau, Bori, Martí (Farelo, 70'), Barquero, Izan (Alí, 63'), Samsó i Anguita (Ian, 86').

ÀRBITRE: Jordi Serradelarca Serra, assistit per Carla Recasens Cabayol i Roger Casanovas Barneda.

TARGETES: Groga a Arnau (Europa).

GOLS: 0-1 (Samsó, 84').