Ja són segons!

02 Desembre 2017 Redacció
L'Europa, superior L'Europa, superior Albert Ramírez

Un clar 0-3 ha donat el triomf al Juvenil A de l'Europa a Santa Cristina d'Aro contra el Llagostera. Els graciencs s'alcen al segon lloc.

Lliga · Jornada 15 · 02/12/17 · 12 hores

LLAGOSTERA
0 - 3 EUROPA

Dotze punts dels darrers dotze en joc, ple de triomfs (quatre consecutius) i sense rebre gol. L'Europa de Gonzalo Riutort passa per un segon moment dolç de la temporada després de sumar cinc victòries seguides entre les jornades 2 i 6. La derrota de l'Espanyol B al camp de la Damm B fa que el conjunt escapulat dormi avui en el segon lloc de la lliga amb els mateixos punts que el líder, el Barcelona B (31) i dos per sobre dels periquitos.

Quant al partit d'avui, sobre un rectangle de joc estret i davant un joc directe dels locals, l'Europa ha hagut d'estar atent defensivament, però com en les darreres jornades s'ha aconseguit deixar la porteria a zero, avui en especial gràcies a la pressió de totes les línies en tasques defensives. El primer gol de la matinal ha arribat quan Joel, des del mig del camp, ha vist l'entrada al segon pal de Ricki. Aquest ha controlat la pilota, ha superat la sortida del porter fent un barret i ha assistit a Javi per a que, a porta buida, obrís el marcador.

A la represa, passsat el quart d'hora, un intent de xut del Llagostera ha rebotat a la defensa gracienca i, molt ràpidament, Javi ha organitzat un contraatac per banda esquerra amb Joel, rebent una passada en profunditat i, davant la sortida del porter, el jugador europeista ha fet el 0-2. Fruit de la bona pressió durant tot el partit ha arribat el 0-3. Un jugador local ha fet un regat però Javi ha saltat a la pressió, li ha robat la cartera i, tot entrant dins l'àrea, de xut creuat ha fet el gol de la sentència a cinc minuts per complir-se els 90 reglamentaris.

LLAGOSTERA: David Moreno, Loick (Pau Domínguez, 74'), Martí, Adrià (Aleix, 81'), Christian, Pau Juvantany, David López, Gerard (Saric, 69'), Alhagi, Marc i Monsif (Abel, 69').

EUROPA: David Aragón, Franc, Ramon, Sori, Jordi, Albert Grau (David Navarro, 87'), Joel (Marc Muñoz, 86'), Joan, Javi, German (Iñaki, 74') i Ricki (De Celis, 81').

ÀRBITRE: Albert Cortés Portell (Figueres), assistit per Raquel Maspoch Geli i Adrià Ballesteros Jurado (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Martí i David López (Llagostera) i a Javi Fernández, Sori, David Navarro i Jordi Rodríguez (Europa). Vermella directa a l'auxiliar Aleix Valls -minut 89- (Llagostera).

GOLS: 0-1 (Javi, 34'); 0-2 (Joel, 64'); 0-3 (Javi, 85').

Campionat de Lliga Nacional juvenil, grup VII.

L'Europa ha sumat els 12 darrers punts consecutius de la lliga sense rebre cap gol i ja és segon classificat de la Lliga Nacional, darrere el Barcelona B i per sobre l'Espanyol B.