Jornada de màxim profit

21 Gener 2018 Redacció
Bon triomf a domicili Bon triomf a domicili Albert Ramírez

El Juvenil A escapulat ha guanyat a camp de l'Atlètic Segre (0-2) i ha aprofitat els mals resultats dels rivals directes per ampliar l'avantatge.

Lliga · Jornada 19 · 21/01/18 · 12 hores

ATLÈTIC SEGRE
0 - 2 EUROPA

Triomf a domicili combinat amb les ensopegades de Reus i Mollet que fa que l'Europa, que ocupa la primera plaça d'ascens a Divisió d'Honor, tregui 6 punts (i average a favor) al principal perseguidor i 11 al primer dels equips que quedaria fora de l'ascens.

El vent ha fet una mica la guitza al partit, en especial al segon temps. Al primer temps, cap dels dos equips ha dominat durant els deu primers minuts. Al minut 24 i en els millors moments de l'Europa, centrada al segon pal, rematada de Joel que refusa el porter Marc i Javi que s'aprofita d'aquest refús per fer el 0-1. En endavant, poca història més en els minuts restants del primer temps.

A la represa, l'Atlètic Segre ha gaudit de les seves dues millors ocasions als minuts 46 i 50. El porter escapulat David Aragón ha respost amb dues grans aturades. Els locals no han tornat a crear massa perill però l'Europa ha passat bona part de la segona meitat sense tampoc poder sortir còmode, ensopint-se una mica el matx a estones i fent avançar els minuts.

Als darrers instants de matx, una contra de Ricki per banda esquerra ha servit per a que el jugador europeista esperés la sortida del porter, xutar a un costat i veure com Tarik, entrant a rematar a porteria buida, feia el 0-2 per a màxima tranquil·litat dels graciencs i per a tancar el partit definitivament.

ATLÈTIC SEGRE: Marc, Bernat (Arnau, 76'), Flo, Calsina, Sergi Roca, Youssef, Joel, Aleix (Òscar, 46'), Adrian (Omorede, 59'), Sergi Surroca (Jordi, 73') i Jonathan.

EUROPA: David Aragón, Franc, Ramon, Sori, Jordi, Kengo, Joel (David Navarro, 81'), Joan (Marc Muñoz, 89'), Javi (Ricki, 75'), German (Iñaki, 61') i Tarik.

ÀRBITRE: Albert Català Ferran (Lleida), assistit per Pol Mestrich Palau i Unai Guerrero Tello (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Youssef, Sergi Roca i Joel (Atlètic Segre) i a German, Franc, Tarik i el tècnic Gonzalo Riutort (Europa).

GOLS: 0-1 (Javi, 24'); 0-2 (Tarik, 89').

Campionat de Lliga Nacional juvenil, grup VII.

L'Europa marca distàncies a dalt de la classificació i segueix segon a la taula.