L'Espanyol B s'imposa a Sant Adrià

L'Espanyol B s'imposa a Sant Adrià L'Espanyol, superior

Derrota merescuda de l'Europa a Sant Adrià davant un superior Espanyol B que no ha deixat opció als escapulats i que s'ha avançat al marcador ja en la primera aproximació de totes. El conjunt europeista, en un escenari on entra dins tota lògica perdre, no s'ha pogut connectar al partit.

Lliga · Jornada 13 · 23/11/14 (10 H) · Ciutat Esportiva Dani Jarque · Crònica: Redacció

ESPANYOL B 5 - EUROPA 0

Dos errors defensius en un quart d'hora de joc (del minut 7 al 22) han propiciat veure ja un 2-0 al marcador difícil de capgirar. Totes dues dianes obra d'Enri. Amb el marcador a favor, l'Espanyol B s'ha dedicat a controlar el 'tempo' de l'encontre i, tot i el seu domini, no ha generat noves ocasions de perill.

A la segona part, un Europa molt més ofensiu ha portat el pes del partit i ha anat arribant a dalt amb joc combinatiu. El millor posicionament visitant, però, no ha tingut recompensa. Faltant un quart d'hora i quan millor jugava l'Europa, ha tingut lloc la jugada clau del partit. Un xut llunyà del central Giner, aparentment inofensiu, s'ha colat incomprensiblement dins la porteria de Pablo. Ha sigut un dur cop que ha fet baixar els braços als jugadors escapulats. Als minuts finals i amb l'equip totalment esgotat físicament i psicològicament, han arribat els darrers gols espanyolistes.

ESPANYOL B: Santaló, Gonzalo Ávila, Giner, Sierra, Villar, Bermejo (Jordan Gutiérrez, 61'), Rivas (Pocurull, 54'), Martí Soler, Enri (Prieto, 67'), Javi Puado (Almirall, 80') i Pablo Ávila.

EUROPA: Pablo, Dani, Miki, Royuela, Ayllon, Víctor, Jordan (Requena, 46'), Jordi Ros (Sasson, 69'), Guti, Prats (Juandi, 80') i Vera (Marc Soto, 46').

ÀRBITRE: Pau Garcia Fuster (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Miki i Requena (Europa).

GOLS: 1-0 (Enri, 7'); 2-0 (Enri, 22'); 3-0 (Giner, 77'); 4-0 (Jordan Gutiérrez, 86'); 5-0 (Pablo Ávila, 88').