L'Europa no és d'Honor, és cum laude!

23 Setembre 2018 Fran Capell
Campanada i de les grosses a la màxima categoria del futbol Campanada i de les grosses a la màxima categoria del futbol Fran Capell

Seriós partit de l'Europa a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, donant una gran campanada davant l'Espanyol (1-2) en un inici de lliga brillant.

Lliga · Jornada 4 · 23/09/18 · 11 hores

ESPANYOL
1 - 2 EUROPA

Com era previsible, l’Espanyol ha començat molt intens i amb molta possessió de la pilota, mentre l’Europa esperava el seu torn per sortir a la contra. En la primera d’aquestes, Ariel, aprofitant la seva velocitat, ha encarat Yaroslav i aquest l’ha fet caure a terra en el mà a mà dins l’àrea. Xavi Galan ha enganyat al porter local i ha avançat l’Europa.

El conjunt de Moisés Hurtado ha volgut sobreposar-se al gol i ha posat setge a la porteria d’Èric, que ha resolt molt efectivament les internades de Corominas i Jofre. No obstant, l'Europa ha tornat a marcar quan Ariel ha rebut una bona passada després d’una recuperació en zona de mitjos per posar el 0-2. A la mitja hora de joc, amb l’aturada per tal que els jugadors poguessin hidratar-se, Gonzalo Riutort ha alliçonat els seus tot demanant fins al final la mateixa intensitat fins llavors. Abans del descans, una ocasió per cada equip: primer Bruno ha xutat des de la frontal però el porter local ha aturat. A dos minuts del final, Ivan Gil ha pogut escurçar distàncies després de rebre una pilota picada però ha xutat alt.

A la segona part, mateixa dinàmica que en la primera amb un Espanyol decidit a marcar ràpid i un Europa un pèl més replegat i buscant alguna contra clara per matar el partit. Al quart d’hora de joc de la segona, l’Espanyol ha trobat el premi a la seva insistència quan Marc Carmona ha etzibat un fort xut que Èric ha arribat a tocar però que finalment ha entrat pel mateix escaire. Aquest gol ha fet dubitejar l’Europa, al qual se li ha girat feina fins al darrer segon amb el so del xiulet final.

Els pericos freqüentaven molt l’àrea d’Èric provocant molts córners, fent preveure que s’hauria de suar per treure els tres punts. Un Èric molt atent i un treball d’equip impressionat ha fet que l’Europa aguantés l’escomesa local. Una victòria de prestigi gestionada des de bon principi però patida fins el final. Un dia històric per emmarcar.

ESPANYOL: Yaroslav, Benítez, Corominas (Ribelles, 46’), Alejandro, Marc Carmona, Oscar Coll, Gonpi (Kenneth, 46’), Iván Gil (Villahermosa, 59’), Max, Nico i Jofre.

EUROPA: Èric, Adra, (Jordi, 46’), Torre, Sori, Gonzo, Bruno, Llava, Masip, Ariel (Pruden, 81’), Xavi Galan (Osorio, 65’) i Joel (Oscar Romero 69’).

ÀRBITRE: José Antonio Fernández Morillo, assistit a les bandes per Gerard Romero i Yusef Mohamed.

TARGETES: Grogues a Yaroslav, Villahermosa, Benítez i Ribelles (Espanyol) i Joel i Masip (Europa).

GOLS: 0-1 (Xavi Galan -p-, 6'); 0-2 (Ariel, 11’); 1-2 (Marc Carmona, 59’).

Campionat de Divisió d'Honor grup III.

Històrica victòria al camp del fins ara líder de la màxima categoria del futbol juvenil. Partit que ha donat en directe la cadena de televisió 'Gol', en emissió per a tot l'estat.