L'Europa no pot resistir la insistència local

10 Abril 2021 Redacció
Una acció del partit Una acció del partit Eric Liria ( @RZCantera )

El Zaragoza aconsegueix guanyar per la mínima davant el Juvenil A gracienc (1-0) a base d'insistir en ocasions de gol.

Lliga · 2a Fase pel Títol · Jornada 1 · 10/04/21 · 16:30 hores

ZARAGOZA
1 - 0 EUROPA

Els aragonesos han dominat el partit a la primera i segona part, però els escapulats han tingut la primera de tot el partit amb un xut al pal d'Elhadji. A partir d'aquí, l'Europa s'ha vist arraconat pels 'maños' però han arribat al descans mantenint l'empat inicials i amb opcions, pel marcador, de puntuar. Aleix ha resultat providencial amb un reguitzell d'aturades durant tot el partit que han evitat un resultat final major pels locals.

A l'inici de la represa i ja al primer minut de joc, el Zaragoza ha establert l'1-0 que resultaria ser el marcador final: centrada per l'esquerra, refús d'Aleix però Pablo que ha caçat el cuir per enviar-lo al fons de la xarxa. Els locals no han deixat de dominar, però el marcador es presentava obert, gens tancat, on l'Europa tenia opcions d'aprofitar alguna arribada per marcar.

Al tram final, essencialment a pilota aturada, l'Europa ha viscut els darrers minuts a camp propi del Zaragoza, arribant a reclamar penal en una acció d'estirada de la samarreta de Marçal a cinc minuts pel final. Amb tot, l'equip gracienc no ha pogut treure profit posterior de cap de les seves pilotes penjades a l'àrea.

ZARAGOZA: Carlos, Alejandro, David, Ruben, Alberto, Nicolás, Pablo (Marcos Luna, 86'), Jaime, Marcos Cuenca (Adrian, 81'), Fabio i Marvin (Chema, 67').

EUROPA: Aleix, Manel (Nieto, 56'), Raúl, Pereira, Ibar, Llabrés (Pueyo, 66'), Biel (Ferri, 78'), Marçal, Uri (Alexis, 78'), Èric Nin i Elhadji (Arnau, 56').

ÀRBITRE: Álvaro Fernández González, assistit per David Serrano Rodríguez i Enrique Lucía Lobera.

TARGETES: Grogues a Marcos Cuenca, Alberto i el preparador físic Francisco Javier Logedo (Zaragoza) i a Manel i Èric Nin (Europa).

GOLS: 1-0 (Pablo, 46').

Campionat de Divisió d'Honor grup III · 2a Fase pel Títol.

Amb l'Europa ja salvat, s'inicia la fase dels millors dels dos subgrups en lluita pel títol.