La Damm atura el Juvenil A

15 Desembre 2019 Redacció
Onze de l'equip al Feliu i Codina Onze de l'equip al Feliu i Codina CE Europa

Un gol de penal al minut 65 i una segona diana en el quart minut d'afegit condemnen el Juvenil A gracienc a Horta contra la Damm (2-0).

Lliga · Jornada 15 · 15/12/19 · 18 hores

DAMM
2 - 0 EUROPA

Primer temps marcat per l'expulsió d'un central de cada bàndol. El primer 'afectat' ha estat Nico, qui ha vist una groga al minut 2 per estirar la samarreta i la segona al minut 12 per tallar una contra. Amb els locals amb deu jugador l'Europa no ha pogut treure'n profit i això que Turru ha rematat dues vegades al pal en la mateixa jugada en el que ha sigut la millor ocasió visitant. El conjunt escapulat s'ha quedat també amb un home menys per doble cartulina groga a Joan Marc, la segona al minut 32.

A la represa, un penal d'Arnau sobre Suaibo l'ha transformat Jose en el primer gol de la tarda. L'Europa ha intentat refer-se del cop i ha tingut alguna tímida ocasió, però quan el matx ja agonitzava, al minut 94, amb tot l'equip llançat a dalt la Damm ha agafat l'Europa en una contra amb superioritat numèrica i ha fet el 2-0. No s'ha tornat a servir ni des del cercle del mig del camp. El xiulet final ha certificat el triomf del conjunt vermell.

DAMM: Túnez, Cuadras, Nico, Ivan, Marc, César (Suaibo, 63'), Cande, Avilés (Lawson, 81'), Jose, Riera (Genís, 75') i Tijan (Plade, 21').

EUROPA: Mou, Navio, Hicham, Joan Marc, Gene, Pepe, Reda (Aarón, 75'), Del Cura (Morlans, 37'), Turru (Tarik, 63'), Arnau (Antonio, 68') i Gonpi.

ÀRBITRE: Pol Gòdia Solé, assistit per Alejandro Fernández Calero i Daniel Lucas Gómez.

TARGETES: Grogues a Nico -dues i expulsió minut 12-, Suaibo i Marc (Damm) i a Joan Marc -dues i expulsió minut 32-, Hicham i Pepe (Europa).

GOLS: 1-0 (Jose -p-, 65'); 2-0 (Jose, 94').