La gesta haurà d'esperar

30 Abril 2022 Fran Capell
L'Europa no ha pogut guanyar el partit de la permanència L'Europa no ha pogut guanyar el partit de la permanència Fran Capell

El Juvenil A masculí escapulat no ha pogut tancar matemàticament la permanència després d'empatar davant el San Francisco al Nou Sardenya (0-0).

Lliga · Jornada 31 · 30/04/22 · Nou Sardenya · 17:00 h.

EUROPA 0 - 0 SAN FRANCISCO

El Juvenil A masculí no ha pogut certificar matemàticament la seva continuïtat a la Divisió d’Honor el curs vinent. Ha començat bé l’Europa amb una bona pressió davant un San Francisco necessitat de punts, tot i que sense crear perill a la porteria visitant. Cap a l’equador de la primera meitat, l’equip balear ha semblat refer-se del domini gracienc i ha equilibrat el joc de possessió i ha forçat alguna falta prop de la frontal sense conseqüències. Ha estat una primera part força ensopida amb els equips més pendents de no encaixar que de mirar porta contrària.

A la segona part, els graciencs ha sortit amb una altra actitud i ha passat a dominar el matx i a atacar la defensa balear amb més insistència. Al poc de començar Ian ha rebut una pilota a la frontal de la petita, però aquesta se li ha esmunyit entre les cames i ha desaprofitat una bona ocasió per marcar. A manca de vint minuts Ali ha etzibat un fort xut de volea que ha rebutjat amb els punys Canario.

Però l’ocasió més clara ha estat quan després d’una centrada de córner, Arnau ha rematat amb el cap al travesser i posteriorment, en la continuació de la jugada, Boriko, que ha fet un partidàs, ha tornat a rematar de cap fent lluir Canario que posant els dits ha evitat el gol. Darrers compassos del matx amb insistència de l’Europa per fer el gol que hagués donat la salvació definitiva. Caldrà esperar.

EUROPA: Iker, David, Sergi Gómez, Jordi, Max (Ortiz, 47'), Arnau, Boriko, Uspi, Francisco (Roger, 71'), Izan (Plaza, 85'), Ali i Anguita.

SAN FRANCISCO: Canario, Gysels, Garcas, Anthony, Erik, Pedro, Yuzún (Herrera, 81'), Jose, Ortiz (Gabriel, 46'), Diego (Ojeda, 72') i Llabres (Cardona, 86').

ÀRBITRE: Gerard Brull (Català), assistit per Arnau Caso i Arnau Pujol (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Uspi i Francisco (Europa) i a Gabriel (San Francisco).