La petita ratxa no es pot allargar

12 Desembre 2021 Redacció
Imatge d'arxiu d'un partit d'aquesta temporada Imatge d'arxiu d'un partit d'aquesta temporada Arxiu CE Europa (Fran Capell)

L'Europa, tot i gaudir d'ocasions, no ha pogut rascar cap punt en la vista del Sabadell (1-3) al Nou Sardenya aquesta tarda.

Lliga · Jornada 15 · 12/12/21 · Nou Sardenya · 17:15 h.

1 - 3 SABADELL

Una dada parla per sí sola sobre els 'mals' que està patint l'equip aquesta temporada: 16 córners a favor i cap en contra... per a acabar perdent 1-3. L'Europa ha començat molt bé, amb una centrada de David pentinada per Alí i que s'ha passejat entre pal i pal.

Amb tot, a la primera arribada visitant ha arribat el 0-1, fruit d'una falta lateral posada a l'àrea i d'on ha tret petroli l'arlequinat Hugo. El 0-2 ha arribat amb una pilota a l'esquena on hi ha hagut indecisió entre porteria i defensa, factor del qual se n'ha aprofitat Erik per fer-se amb la pilota, regatejar Nico i marcar la segona diana visitant sis minuts abans del descans.

A la represa l'Europa ho ha tornat a intentar, però no hi ha hagut manera davant l'ofici del Sabadell. Quan millor estava l'Europa, una contra ha acabat de decidir el matx amb el 0-3. Els graciencs només han pogut retallar distàncies amb el temps pràcticament esgotat amb una pena màxima sobre Barquero transformada per Alí des dels onze metres.

EUROPA: Nico, David (Pol, 61'), Jordi (Gómez, 61'), Ian, Arnau (Borràs, 85'), Max, Uspi, Barquero, Izan (Samsó, 55'), Alí i Anguita.

SABADELL: Víctor, Josep (Albert, 86'), Ivan, Pierre, Oriol, Hugo, Erik (Xavier, 71'), Alejandro, Adrià (Vicenç, 86'), Alessandro (José Luís, 63') i Diego (Ian, 86').

ÀRBITRE: Gonzalo Romero Freixas, assistit per Pau Melich Aran i Marc Vives Pages.

TARGETES: Grogues a Max i Ian (Europa) i a Hugo, José Luís, Albert i Pierre (Sabadell).

GOLS: 0-1 (Hugo, 6'); 0-2 (Erik, 39'); 0-3 (Adrià, 84'); 1-3 (Alí -p-, 90').