La primera ja és al sac!

13 Novembre 2021 Fran Capell
L'Europa celebra el segon gol amb la grada L'Europa celebra el segon gol amb la grada Fran Capell

Després d'onze jornades, el Juvenil A masculí aconsegueix la primera victòria a casa davant el Cornellà (2-1).

Lliga · Jornada 11 · 13/11/21 · Nou Sardenya · 17:15 h.

EUROPA 2 - 1 CORNELLÀ

L'Europa ha aconseguit (per fi) la primera victòria de la temporada després de remuntar davant el Cornellà al Nou Sardenya. Encontre de domini altern en els primers quaranta-cinc minuts, on el joc ha estat molt físic per ambdues bandes i amb ocasions escasses.

La primera ha estat pels verds al quart d'hora, quan Adam ha tret una falta de pressa i ha agafat la defensa escapulada desprevinguda, però Walid ha xutat fora. Uns minuts més tard Ali ha tocat la pilota amb les mans dins l'àrea i l'àrbitre ha assenyalat els onze metres tot i les protestes. Valter ha enganyat Iker i ha posat en avantatge els de Gonzalo Riutort.

Els d'Ignasi Senabre, necessitats de punts, han tornat a veure com el primer gol el feia el rival. Sense temps a perdre, l'Europa ha acabat la primera part amb una ocasió d'Izan, qui s'ha plantat davant de Jorge, però el seu xut ha anat al pal. El mateix Ian ha estat protagonista abans de marxar al descans perquè ha rebut un cop de Marc i l'àrbitre ha decidit expulsar el jugador rival.

La segona part ha començat amb un Europa disposat a donar la volta al marcador i el Cornellà, amb un home menys, ha reculat per intentar mantenir la renta. Tot i l'empenta gracienca, Iker s'ha hagut d'estirar per aturar una falta llançada per Adam.

El setge europeista s'ha mantingut sense èxit sobre la porteria de Jorge fins als darrers quinze minuts, quan Ian ha rebut una centrada llunyana i, alçant-se per sobre els defensors, ha rematat de cap gairebé des de la frontal per fer l'empat que hi ha embravit un Europa que ha tancat el Cornellà a camp propi.

Fruit de la insistència, al temps de descompte Izan ha caçat una pilota dins l'àrea i ha afusellat Jorge provocant l'explosió d'alegria en tot l'equip i els tècnics. Tots i els nervis dels minuts finals, no hi ha hagut temps per més i l'esperada victòria (per fi) s'ha materialitzat.

EUROPA: Iker, David (Pol, 65'), Sergi Gómez, Arnau (Elhadji, 84'), Ian, Max (Borràs, 56'), Uspi (Roger, 65'), Barquero, Izan, Ali i Samsó (Anguita, 56').

CORNELLÀ: Jorge, Pol (Nil, 79'), Iván, Sergio, Marc, Nil, Curro (Alin, 46'), Adam, Walid (Abdou, 64'), Valter i Thym (Finot, 79').

ÀRBITRE: Pol Curiel (català), assistit per Ismael Ochan i Ioritz Urgoiti (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Arnau, Roger i Izan (Europa) i a Adam (Cornellà). Targeta vermella per Marc (Cornellà).

GOLS: 0-1 (Valter, 30'); 1-1 (Ian, 75'); 2-1 (Ian, 91').