Lleó engabiat a l'últim minut!

21 Gener 2023 Xavi de la Ossa
El Juvenil A masculí celebra la diana en l'últim minut de partit El Juvenil A masculí celebra la diana en l'últim minut de partit Xavi de la Ossa

El Juvenil A masculí empata a l'últim minut per sumar un més que valuós punt davant el Zaragoza al Nou Sardenya (2-2).

Lliga · Jornada 17 · 21/01/23 · Nou Sardenya · 17:30 h.

EUROPA 2 - 2 ZARAGOZA

Sumar és sempre bo i el Juvenil A masculí ho està aconseguint. En els últims quatre partits, els graciencs han sumat dues victòries i un empat (davant un Zaragoza que marxa segon) per posar-se amb opcions directes de permanència, ara mateix a tres punts sense comptar el partit del Nàstic de Tarragona, que juga demà diumenge davant el Cornellà. La situació continua sent molt complicada, però comença a reflectir la llum al final del túnel.

I això és gràcies a la feina de l'equip durant partits com el d'avui davant els aragonesos. El matx ha arrencat de la millor manera possible amb una jugada marca de la casa d'Amate, que ha fet entrar el primer amb moltíssima màgia. Ha estat pràcticament l'única ocasió d'una primera meitat on el Zaragoza no ha posat sobre la taula cap ocasió de perill per intentar empatar més enllà d'un xut de Keita a l'últim minut que ha refusat molt atent Vacas.

El problema ha arribat a la sortida de vestidors quan una pilota en llarg per a Pau ha acabat en rematada de cap endins després de superar el mateix Vacas en la sortida a refusar. Amb l'1-1 a l'electrònic els visitants han agafat molta confiança i han dut el pes del partit i de les ocasions davant un Europa que no ha trobat porteria rival durant molts minuts. Això s'ha ajuntat amb el golàs de Jano, que ha posat la pilota a l'escaire quan quedava poc menys d'un quart d'hora per acabar.

Però si alguna cosa demana la permanència a la Divisió d'Honor és no rendir-se en cap moment i buscar sempre les opcions de puntuar, com així ha fet l'equip escapulat, que ha trobat la diana de l'empat en l'últim sospir del partit gràcies a l'encert de Lamine. Un punt més i a continuar treballant per l'objectiu.

EUROPA: Vacas, Batu, Enzo, Basart, Roman (Berni, 70'), Alejandro (Lamine, 85'), Amate (Aiman, 49'), Willy, Vici (Vera, 70'), Julen i Plaza (Mesfin, 70').

ZARAGOZA: De Cea, Sayuma, Joel Andrés, Linares, Keita, Lahoz, Chema (Marco, 86'), Barrachina, Pau, Lucas (Jano, 64') i Liso (Yoha, 70').

ÀRBITRE: Alejandro Aguayo Prieto (Català), assistit per Biel Ciruelos Ros i Alex Delgado Segarra (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Roman, Lamine i Enzo (Europa) i a Lahoz i Keita (Zaragoza).

GOLS: 1-0 (Amate, 4'); 1-1 (Pau, 43'); 1-2 (Jano, 77'); 2-2 (Lamine, 89').

Divisió d'Honor Juvenil Grup 3.

El Juvenil A masculí suma 7 punts de 12 possibles amb l'empat davant el Zaragoza (segon classificat). L'Europa suma 12 punts i es col·loca a tres de la permanència.