Madurar la fruita fins fer-la caure

02 Desembre 2023 Àngel Garreta
Celebració del gol de la victòria obra de Juanjo Celebració del gol de la victòria obra de Juanjo Àngel Garreta

El Juvenil A masculí de l'Europa s'ha retrobat amb el triomf superant 1-0 a casa l'APA Poble Sec en un duel on ha costat foradar la porteria rival.

Lliga · Jornada 12 · 02/12/23 · Estadi Nou Sardenya · 17 h.

1 - 0 APA POBLE SEC

Els tres punts s'han quedat al Nou Sardenya en un duel no gaire vistós i on ha costat molt generar ocasions clares de gol pel bàndol escapulat. Els visitants, ordenats al darrere, han provat de fer mal a la contra, però sense perill real. Al minut 8 de partit, Ibe no ha pogut culminar una jugada a la frontal de la petita en la primera ocasió del matx.

Han hagut de passar 25 minuts per veure una nova jugada de perill real en un xut de Mela que el porter visitant ha aturat en dos temps. Al minut 35 hi ha hagut un clamorós penal en una sortida del porter a una pilota dividida davant Mela en una acció que no deixa lloc a dubtes però on l'àrbitre, de forma incomprensible, no ha xiulat res i ha acabat assenyalant servei de porteria.

A la represa les ocasions encara han sigut menors en nombre respecte el primer temps, però l'Europa ha aconseguit fer el més important, foradar la porteria rival. Ho ha fet al minut 65 en un xut creuat de Juanjo des de la dreta de l'àrea ben ajustadet al segon pal, fent impossible qualsevol aturada. Els graciencs han conservat bé el resultat fins al final i no han patit en els tres minuts de temps afegit.

EUROPA: Marcos, Jan Alonso, Leandro (Ale, 82'), Miguel (Edo, 76'), Rozo, Castany, Mela (Juanjo, 59'), Jan Prat (Dani, 59'), Ibe, Adri i Ferrer (Rueda, 76').

APA POBLE SEC: Sergio, Joan Tous, Oliver Samuli (Denys, 74'), Guillem (Ali, 81'), Mikael (Nandor, 45'), Emmanuel, Joan Marimón, Bryan Lozano, Víctor, Valeriy i Bryan Ramírez.

ÀRBITRE: Lluís Espallargas Casellas (Barcelona), assistit per Carlos Erencia Castro i Isaac Giménez Castro (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Jan Prat i Miguel (Europa) i a Valeriy i Joan Tous (APA Poble Sec).

GOLS: 1-0 (Juanjo, 65').