Marcats per l'inici de cada part

18 Febrer 2024 Redacció
Imatge d'arxiu del partit de la primera volta Imatge d'arxiu del partit de la primera volta Arxiu CE Europa (Xavi de la Ossa)

El Juvenil A masculí de l'Europa ha tornat de buit de la seva visita a Sabadell (2-0) perdent contra l'equip B arlequina en un partit molt fluix.

Lliga · Jornada 18 · 18/02/24 · Mpal. Olímpia · 18 h.

SABADELL B
2 - 0 EUROPA

Encontre dolent el que ha signat l'Europa a les instal·lacions d'Olímpia. El primer gol de la tarda, als deu minuts, ha arribat fruit d'una pèrdua on el conjunt escapulat s'ha acabat 'menjant' una centrada lateral que ha rematat l'extrem Alberto Díaz al fons de la xarxa.

A la segona meitat, una pèrdua a dalt, en una bona opció per marcar als set minuts de la represa, ha acabat amb una contra on, amb un fort xut, el punta Alejandro Carrasco ha etzibat una pilotada al fons de la xarxa. Amb aquesta derrota l'Europa ha perdut una gran oportunitat de retallar tres punts al Nàstic de Tarragona, que ha perdut el seu duel amb el segon equip juvenil del Barça.

SABADELL B: Lukas, Dereck, Álex Hidalgo, Enrique, Guillem, Hugo Crespo, Carlos (Albert, 72'), Roger (Oriol, 72'), Alejandro (Álex Pérez, 63'), Pau (Adrián, 72') i Alberto (Hugo Edrosa, 89').

EUROPA: Marcos, Marc, Leandro (Jordi, 59'), Edo, Rozo, Lasota, Mela (Castany, 59'), Dani (Rueda, 59'), Ibe, Adri (Jové, 72') i Joao (Juanjo, 45').

ÀRBITRE: Javier Tabares Ramírez (Baix Llobregat), assistit per Felipe López Rodríguez i Víctor Daniel Ávila Rodrigo (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Lukas, Adrian, Alberto i al tècnic Isaac Marcos (Sabadell B) i a Marcos, Adri, Rozo, Castany, Juanjo i Marc (Europa). Vermelles directes a Hugo Edrosa -minut 90- (Sabadell B) i a Rozo -minut 90- (Europa).

GOLS: 1-0 (Alberto, 10'); 2-0 (Alejandro, 52').