Massa càstig als minuts finals

El Juvenil A té com a nou objectiu quedar el més a dalt possible El Juvenil A té com a nou objectiu quedar el més a dalt possible Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El Juvenil A de l'Europa va caure a Horta contra la Damm B (3-1) en un partit on es mantenia l'empat a un gol a falta de tres minuts per complir amb el temps reglamentari i que va finalitzar amb una correcció massa abultada favorable a l'equip vermell. Les opcions d'ascens són virtualment ja molt remotes.

Lliga · Jornada 29 · 19/04/15 (18 H) · Municipal Feliu i Codina · Crònica: Redacció

DAMM B 3 - EUROPA 1

La primera part va ser un calc de la primera part del partit de la primera volta. L'Europa, molt ben situat al camp, ofegava la possessió de la Damm i forçava cometre nombroses errades en la sortida de la pilota. El trident Berrio-Marty-Ros es va fer amo i senyor del mig del camp, guanyant la possessió en tot moment. La defensa gracienca va abortar gairebé tots els intents d'arribada dels locals. Jaume va haver d'intervenir només en un xut a boca de canó. A l'altra àrea, Lozano va tenir una clara opció per l'Europa en pressionar la sortida de pilota de la Damm, robar-la i enfilar porteria. En el darrer instant, però, es va veure dificultat i no va poder culminar amb èxit.

En tot el primer temps la Damm B només va tornar a xutar per marcar. Moha, de sensacional xut a pilota aturada va fer l'1-0. Massa premi pels locals. Quan tot semblava acabar així i enfilar el descans, Pol va fer una precisa centrada per a que Soto fes una rematada amb un excel·lent cop de cap per establir l'empat. La represa va ser més igualada i l'Europa va cedir el domini al quadre vermell. No obstant, els locals no van xutar i l'equip escapulat va tenir l'1-2 en una jugada on Dani va fer una excursió per la banda entrant fins la cuina, però veient com la seva centrada-xut no va poder ser rematada per ningú.

A pocs minuts del final, Guerrero va fer el 2-1 per l'equip de casa davant la frustració europeista. Buscant l'empat amb joc directe i homes a dalt, un refús en llarg de la defensa de la Damm va permetre Armengou superar la sortida de Jaume i fer el 3-1 definitiu. L'Europa no va obtenir botí als seus superiors mèrits durant els 90 minuts.

DAMM B: Óscar, César, Ferran, Albert, Julio, David (Sebbeh, 46'), Adrià Álvarez (Adrià Caballé, 62'), Lluís (Armengou, 62'), Moha i Guerrero.

EUROPA: Jaume, Dani, Miki, Royuela, Andrés, Marty, Requena (Pol, 42'), Berrio (Juandi, 86'), Lozano (Guti, 60'), Ros i Soto (Jordan, 70').

ÀRBITRE: Óscar Sauleda Torrent (Maresme).

TARGETES: Grogues a Sebbeh (Damm B) i a Miki i Marty (Europa).

GOLS: 1-0 (Moha, 38'); 1-1 (Soto, 44'); 2-1 (Guerrero, 88'); 3-1 (Armengou, 90').