Massa càstig pel Juvenil A

07 Novembre 2015 Fran Capell
L'Europa no ha pogut sumar dos triomfs seguits a casa L'Europa no ha pogut sumar dos triomfs seguits a casa Fran Capell

L’ Europa, que semblava haver agafat confiança després de la golejada a casa la setmana passada, s'enfrontava a un Reus que tan sols havia sumat un punt en les darreres set jornades. No obstant, el duel ha finalitzat amb marcador de 0-1.

Lliga Nacional · Jornada 11 · 07/11/15 · 17:15 hores

0 - 1 REUS

Un Reus molt efectiu s'ha endut els tres punts del Nou Sardenya en un matx sense gaires oportunitats. A la segona part, els pals han privat que el Juvenil pogués treure almenys un punt, tot i no fer un bon partit. Als primers instant del matx, l'Europa s'ha volgut fer fort al mig del camp i ha buscat anticipar-se en moltes jugades per no donar sortida a l’equip reusenc i la recuperació de pilota ha estat constant en aquest primer tram. La primera ocasió ha arribat al minut 17 quan Soto ha engaltat un fort xut que ha sortit ben a prop del pal esquerre de la porteria d'Adrià.

L'entrenador del Reus ha demanat més intensitat als seus jugadors i no donar tantes facilitats al conjunt escapulat. El seu equip ha semblat reaccionar i Pol ha fet un fort xut des de la frontal que s'ha estavellat al travesser escapulat. La resposta no s'ha fet esperar i, a la següent jugada, Xavi Prats ha fet lluir el porter visitant amb una estirada providencial. Al minut 39, l'Europa ha reclamat un possible penal a Soto quan aquest ha sortejat al porter i ha caigut dins l’àrea. La defensa reusenca s'ha mostrat força segura, però als darrers minuts l'Europa ha estat apunt de sorprendre-la. Primer Guti a passada d’Andrés ha tingut l'ocasió d'inagurar el marcador però ha controlat llarg i Adrià s'ha fet amb l'esfèrica. Al darrer minut, Varona ha fet amb una passada genial a Soto però el porter, molt atent, ha sortit als peus del davanter escapulat.

L'inici de la segona part ha estat força mogut. Primer ha estat Iván, per part del Reus, qui ha fet intervenir Jonatan amb una gran aturada. Al minut 51 ha arribat l'oportunitat més clara per l'Europa: Guti ha rematat de cap una bona centrada des de banda dreta, Adrià ha aconseguit tocar la pilota amb la punta dels dits i amb tanta mala sort que després aquesta ha tocat el travesser. Tant sols cinc minuts després el conjunt vermell i negre ha aprofitat una jugada aïllada i després d'uns rebots la pilota ha arribat a Pol que ha afusellat sense oposició. Massa premi pel Reus veient els mèrits d'un i altre. L'Europa ha trigat un minut a reaccionar quan Brandi, des de banda dreta, ha xutat a l'escaire de la porteria visitant.

L'Europa ha reclamat penal al minut 75 quan Prats ha caigut dins l'àrea. L'àrbitre ha interpretat que s'ha llençat i li ha tret targeta groga. Al minut 88 un possible penal, en aquest cas per mans d'Alejandro, que l'àrbitre tampoc ha vist. Als darrers minuts, l'Europa ha atacat amb més cor que cap però s'ha trobat amb un mur infranquejable.

EUROPA: Jonatan, Sergi (Chacón 65’),Vicente (Bautista 62’), Eloi, Andrés, Juan Carlos, Brandi, Varona, Guti, Prats i Soto (Arslane 62’).

REUS: Adrià Molluna, Adrià Suau, Brian, Alejandro, Arnau, Jordi (Matthew 46’), Óscar (Pol Prats 61’), Iván, Mique l(Gerard 79’), Juan i Pol.

ÀRBITRE: Oscar Sauleda (Maresme), assistit a les bandes per Sergi López i David Caro.

TARGETES: Grogues a Vicente, Brandi, Chacón i Prats (Europa) i a Alejandro, Pol i Gerard (Reus).

GOLS: 0-1 (Pol 56’)

Jornada 11 del campionat regular de la Lliga Nacional Juvenil.

Segon partit de lliga seguit a casa per l'ordre de sorteig del calendari.