Massa càstig per a l'Europa

14 Octubre 2017 Fran Capell
Una jugada del derbi disputat a l'estadi Una jugada del derbi disputat a l'estadi Fran Capell

El Juvenil A escapulat ha patit la primera derrota a casa en un derbi intens contra l'Espanyol B (0-1) i on s'ha vist el potencial dels dos equips.

Lliga · Jornada 8 · 14/10/17 · 17:15 hores

0 - 1 ESPANYOL B

Els primers minuts han començat amb cert domini de l’Espanyol B, però l’Europa ha estat qui ha creat més ocasions. Al minut 8, Iñaki ha aprofitat una errada defensiva visitant, però el seu xut ha sortit desviat. Dos minuts després, Javi de cap, ha rematat fàcil per Àngel. Joel ha tingut una bona oportunitat al quart d’hora del partit, però ha arribat forçat a la bona centrada de Ricky i el seu cop de cap ha sortit molt alt.

Lucho ha hagut de retirar-se amb forts dolors al genoll al minut 20 (caldrà estar atents a les proves a les quals serà sotmès). La primera clara de l’Espanyol B ha arribat a la mitja hora de joc quan Erik ha centrat però Kilian no ha contactat bé amb la pilota. A la jugada següent, Joel, molt viu, ha aprofitat una indecisió defensiva del conjunt visitant però s’ha avançat massa la pilota i Àngel s’ha llançat als peus per desfer el perill. L’Espanyol també hagués pogut marxar al descans amb avantatge però després d’una bona jugada per banda de Kilian, David Aragón ha refusat de punys la seva centrada quan Erik ja estava disposat a rematar a boca de canó.

A la represa, quan només havien transcorregut quatre minuts, Joel, altre cop, ha rebut una excel·lent passada de Ricky i ha xutat ras ajustat al pal esquerra. Àngel amb la punta dels dits ha desviat a córner. Poc després, l’oportunitat més clara pel juvenil escapulat. En un servei llarg de banda, Javi ha rematat de cap al travesser. El partit ha entrat en una fase de respecte mutu i les oportunitats han escassejat fins que Casta, a falta d’un quart d’hora per acabar el matx, ha aprofitat una pilota morta al segon pal i ha marcat gairebé a plaer. Massa premi pels mèrits d’un i altre equip.

Als darrers minuts i a la desesperada, l'Europa ha provat de penjar pilotes sense èxit. Cal destacar la gran presència de públic al Nou Sardenya en aquest derbi de la zona alta de la Lliga Nacional.

EUROPA: David Aragón, Pau, Marc Muñoz, Sori, Jordi, Albert Grau, Joel, Lucho (David Navarro, 20’ i aquest per Gerard 81’), Ricky (Germán 73’), Iñaki i Javi (Carlos de Celis 68’).

ESPANYOL B: Àngel, Víctor, Marc Carmona, Brossa, Casta, Alejandro, Kilian (Sergi 88’), Roger, Erik (Julián 79’) , Nico i Jofre (Kenneth 65’).

ÀRBITRE: David López, assistit a les bandes per David Moore i Carlos López.

TARGETES: Grogues a Víctor i Kenneth (Espanyol B).

GOLS: 0-1 (Casta 73’).

Campionat de Lliga Nacional juvenil, grup VII.

Segona derrota de la temporada, segona de forma consecutiva.