Mentre hi ha vida hi ha esperança!

04 Febrer 2023 Xavi de la Ossa
Celebració del 3-0 que fa a l'Europa sumar la quarta victòria de la temporada Celebració del 3-0 que fa a l'Europa sumar la quarta victòria de la temporada Maria Vidal

L'Europa trenca la mala dinàmica amb una victòria contundent a casa davant el Nàstic de Tarragona, rival directe (3-0).

Lliga · Jornada 19 · 04/02/23 · Nou Sardenya · 17:30 h.

EUROPA 3 - 0 NÀSTIC DE TARRAGONA

El Juvenil A masculí necessitava una notícia positiva després de caure la setmana passada davant el Constància. El Nàstic de Tarragona podria haver estat un malson en cas de derrota, però l'equip ha respost, i de quina manera, per sumar tres punts de vital importància en la lluita per mantenir una temporada més la Divisió d'Honor. No ha estat fàcil (mai ho és) i s'ha hagut de patir (com sempre), però els graciencs s'agafen al que faci falta per intentar aconseguir l'objectiu.

Ha estat un partit de notable per a l'Europa, que no només s'ha imposat en el marcador, sinó també en el joc. Movent la pilota amb criteri, buscant combinacions ràpides i llençant a l'espai quan s'ha donat l'oportunitat, els escapulats han superat clarament el seu rival sobre la gespa del Nou Sardenya. Més enllà de l'actuació col·lectiva, ha estat clau l'aportació de Vici a l'hora de baixar el cuir a terra i protegir-lo davant la impossibilitat dels defenses rivals de poder cobrir-lo. De fet, la seva obra ha arrencat amb le primer de la tarda després de diversos rebots dins l'àrea i el davanter clavant el cuir endins.

Avançar-se no significa res si no ets capaç de tancar el matx, que ha arribat amb el resultat mínim al descans. No han passat ni dos minuts de la represa quan Plaza ha rebut dins l'àrea i l'ha picat intentant fer una vaselina, tot sorprenent Peiri, per posar el 2-0. Dos gols de diferència havien de ser suficients per viure amb relativa tranquil·litat, però ha estat una segona part intensa amb un Nàstic ofensiu que ha pogut posar l'ensurt, però entre la manca d'encert i un gran Vacas en el mà a mà el resultat no s'ha mogut més.

El final de partit ha estat boig i tant podria haver estat un 2-1 com un 3-0, com finalment ha acabat sent, prèvia pilota al pal d'Aiman en una excel·lent passada en profunditat de Berni. A les acaballes del matx Julen ha posat el tercer i l'Europa ha pogut viure uns minuts de tranquil·litat per tancar tres punts més de cara a l'objectiu. Encara ha de jugar el Constància, rival que marca la permanència, però els deures, al Nou Sardenya, han quedat fets.

EUROPA: Vacas, Batu (Vera, 80'), Sasha, Basart, Roman (Edo, 85'), Jandro (Andreu, 85'), Aiman (Lamine, 88'), Berni, Vici, Julen i Plaza (Willy, 80').

NÀSTIC DE TARRAGONA: Peiri, Teo (Nacho, 46'), Coll, Antonio, Aspa (Pol, 75'), Bolado (Ot, 67'), Marin (Maya, 61'), Kevin, Folch, Vega i Ortega (Ivan, 46').

ÀRBITRE: Rubén Mancera Anton (Català), assistit per Mohamed Yassin Michicou Samadi i Arnau Juncà Sánchez Ocaña (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Jandro, Batu i Aiman (Europa) i a Teo i Nacho (Nàstic de Tarragona). Vermella directa a Manel Martínez -assistent- (Nàstic de Tarragona).

GOLS: 1-0 (Vici, 28'); 2-0 (Plaza, 47'); 3-0 (Julen , 81').

Divisió d'Honor Juvenil Grup 3.

Quarta victòria de la temporada, segona al Nou Sardenya. S'acaba la ratxa de tres partits sense guanyar.