Ni la pluja pot amb ells!

07 Gener 2018 Fran Capell
L'Europa manté les sensacions en l'inici del 2018 L'Europa manté les sensacions en l'inici del 2018 Fran Capell

El Juvenil A de l'Europa ha tancat la primera volta en segona posició de la lliga superant el Sants, la pluja i la temperatura a l'Energia (1-3).

Lliga · Jornada 17 · 07/01/18 · 10 hores

SANTS
1 - 3 EUROPA

El Sants ha sortit intens al camp de l'Energia de la Zona Franca, però mancat d’ idees a dalt. L'Europa, mentrestant, ha començat fred i li ha costat trobar-se còmode al camp. Tampoc l’estat del camp ha ajudat a que el partit fos de toc degut que era difícil controlar la pilota i fer-la circular amb normalitat. La pilota llarga ha estat un recurs utilitzat pels dos equips.

Ensopida primera meitat on no s’han creat ocasions per cap dels dos bàndols i únicament les arribades a l'àrea contrària han vingut de jugades a pilota aturada. La segona part no ha pogut començar millor per l’ Europa doncs Iñaki posava el 0 a 1 al marcador de penal. Això ha donat ales al conjunt gracienc i l’ Europa s’ha trobat més còmode ja amb el resultat favorable. Al quart d’ hora de la segona part, Ricki ha rematat de cap una bona centrada de Joan des de la banda i feia el 0 a 2 que semblava sentenciar el matx.

Però quan l’ Europa més dominava i s’apropava més a la porteria de Pol, ha arribat la jugada anecdòtica del partit. Joan ha xutat i Pol, porter local, ha aturat en dos temps i ha servit ràpid per intentar sorprendre la defensa escapulada. El seu xut llarg ha botat davant de David Aragón que estava una mica avançat i, degut a l’ aigua que tenia xop el camp, la pilota ha agafat velocitat i, tot i que el porter europeista ha anat ràpid cap a la porteria, no ha arribat a salvar el 1 a 2. S’ha passat d’ un 0 a 3 plàcid a un 1 a 2 inquietant amb un gol de porta a porta.

El Sants s’ ha cregut que podia empatar però amb més cor que cap i l’ Europa ha hagut d’ activar-se per a no prendre mal. Finalment, a les acaballes, Marc Muñoz ha pujat a l’ atac i, després d’una bona jugada personal, ha cedit a Tarik que marcava a plaer i sentenciava un matx estrany. El juvenil A acaba la primera volta en segona posició a tan sols dos punts del Barça. Una meitat de temporada per emmarcar!.

SANTS: Pol, Cristian, Monfort, Fran, Casas, Truji, Pol Casellas (Hikaru, 65’), Requena (Sergi, 46’), Bernat (Xavi, 65’), Liron i Pau (Max, 89’).

EUROPA: David Aragón, Pau, Marc Muñoz, Sori, Jordi, Albert Grau, Kengo, Joan (Ramon, 81’), Tarik, Iñaki (Joel, 68’) i Ricky (De Celis, 77’).

ÀRBITRE: Rubén Avalos, assistit a les bandes per Jesús Santos i Oriol Vall.

TARGETES: Grogues a Sergi, Pol Casellas, Pau, Bernat i Xavi -dues i expulsió minut 85- (Sants) i Joel, Joan i Jordi (Europa).

GOLS: 0-1 (Iñaki -p-, 47’); 0-2 (Ricki, 61’); 1-2 (Pol, 68’); 1-3 (Tarik, 88’).

Campionat de Lliga Nacional juvenil, grup VII.

L'equip acaba la primera volta com a subcampió d'hivern de la Lliga Nacional.