No hi ha dia fàcil a Divisió d'Honor

04 Novembre 2018 Redacció
Una acció del matx disputat aquest matí a Na Capellera Una acció del matx disputat aquest matí a Na Capellera Pepsila (FutbolBalear.es)

Visitar el darrer classificat no és un camí de roses i l'Europa ho ha comprovat aquest matí a Na Capellera contra el Manacor (2-2).

Lliga · Jornada 10 · 04/11/18 · 12:30 hores

MANACOR
2 - 2 EUROPA

El conjunt escapulat s'ha avançat fins a dues vegades al marcador, però als darrers instants del matx han volat dos punts de territori balear. Al primer temps, l'Europa ha obert el marcador al quart d'hora: Iñaki ha rematat a la fusta de la porteria i el rebot del cuir, caigut a peus de Joel, ha acabat amb una ramatada del jugador escapulat al fons de la xarxa.

A la mitja hora, penal favorable als locals que Burguera ha transformat en l'empat (1-1), resultat amb què s'ha arribat al descans. A la segona meitat, nou penal pels manacorins passat el quart d'hora i l'Europa amb un efectiu menys per doble groga de Sori -jugada molt dubtosa i polèmica-. En aquesta ocasió Llabrés ha fallat la pena màxima i els graciencs, tot i jugar amb deu, han fet l'1-2, Joel ha obert joc i, sobre el bot de la pilota, Osorio ha aprofitat per fer gol.

Quan la victòria semblava a tocar tot i estar en inferioritat numèrica, Toni Arrom, de cap, ha establert el 2-2 definitiu a dos minuts de complir-se els noranta reglamentaris, tot aprofitant una falta lateral. El Manacor ha tret or de les accions a pilota aturada.

MANACOR: Bernat Rosselló, Marc (José, 84'), Raúl, Sergi, Lluís, Xavier, Àlex, Soute (Ginard, 73'), Toni, Llabrés (Jaume, 84') i Bernat Bruguera.

EUROPA: Èric, Adra, Llava, Sori, Jordi, Bruno, Joel (Ricki, 84'), Masip, Iñaki (Tarik, 77'), Galan (Torre, 81') i Ariel (Osorio, 69').

ÀRBITRE: Ivan González González, assistit per Roberto González Bestard i Marc Montserrat Juan.

TARGETES: Grogues a Raúl, Marc, Llabrés i Xavier (Manacor) i a Sori -dues i expulsió minut 67- i Ariel (Europa).

GOLS: 0-1 (Joel, 15'); 1-1 (Bernat Bruguera -p-, 30'); 1-2 (Osorio, 80'); 2-2 (Toni, 88').