No sempre es pot guanyar

17 Desembre 2017 Fran Capell
Acrobàtica acció del partit d'avui Acrobàtica acció del partit d'avui Fran Capell

El Juvenil A escapulat acomiada l'any amb un empat contra el Jàbac a casa (0-0) i ocupant una extraordinària segona plaça a la taula.

Lliga · Jornada 16 · 17/12/17 · 18:30 hores

0 - 0 JÀBAC

En un partit intens, les ocasions han escassejat a la primera part i a l’Europa li ha costat arribar amb claredat a les immediacions de la porteria visitant. El Jàbac ha portat les regnes del partit en la primera mitja hora i Mika ha dut cert perill en les seves incursions per banda esquerra. David ha hagut de sortir de punys en algunes pilotes amb cert perill a l’àrea petita.

Joel ha provat de trencar en certes ocasions la defensa visitant amb les seves ja clàssiques jugades, però sense sort. La segona part ha estat més moguda quant a ocasions i l’Europa ha disposat de més possessió de la pilota davant un Jàbac que sortia ràpid per sorprendre. Només començar, Faysal ha disposat d’una clara ocasió per part del Jàbac, però David Aragón ha refusat amb els peus. Ricki responia i ha tingut una de les més clares de l’Europa avui, quan ha rematat de cap una centrada des de banda esquerra. La pilota, però, ha sortit prop del pal de Noé.

Poc després, Javi ha pressionat una passada enrere al porter visitant i, sense angle, ha xutat fent intervenir Noé, que ha refusat a córner. Als darrers minuts, el Jàbac ha tingut una de força clara però Max no ha arribat a contactar bé una centrada de Mika. L’Europa, ja amb força desgast físic, ha vist com el Jàbac intentava aprofitar la velocitat i atreviment de Tom, que ha sortit per aprofitar alguna contra. Després d'un empat just, l'Europa marxa de vacances de Nadal segon a la taula, a dos punts del Barça.

EUROPA: David Aragón, Franc, Ramon, Sori, Jordi, Albert Grau, Joel, Joan, Javi, German (Iñaki, 61’) i Ricki (De Celis, 72’).

JÀBAC: Noe, Otero, Muñoz, Max, Nil (Tom, 73’), Adri, Múrcia, Pau, Dias (Óscar, 52’), Faysal (Pablo, 64’) i Mika.

ÀRBITRE: Óscar Cubero, assistit per Pablo Gónzalez i Jonathan Escribano.

TARGETES: Grogues a De Celis (Europa) i a Dias (Jàbac).