Nova victòria per tancar l'any

El Juvenil ha sumat els 6 darrers punts en joc El Juvenil ha sumat els 6 darrers punts en joc Arxiu CE Europa (Laura Alquézar)

Sis de sis del Juvenil A de l'Europa en els dos darrers partits de lliga del 2014 per tancar l'any al mig de la taula, vuit punts per sobre del descens i a cinc de la plaça d'ascens a Divisió d'Honor. Ahir dissabte, triomf per 1-2 en un molt bon partit davant el Prat en la visita al Municipal Sagnier.

Lliga · Jornada 16 · 20/12/14 (17:45 H) · Municipal Sagnier · Crònica: Redacció

PRAT 1 - EUROPA 2

L'equip d'Óscar Sanchís va fer un gran partit a domicili. Des del primer instant es va fer amb el control del matx, ben situat al camp i controlant els perillosos davanters locals. Guti, en la darrera jugada del primer temps, va fabricar-se un espai a la frontal de l'àrea i amb l'esquerra va ajustar la pilota al pal fent el 0-1 al Sagnier.

A la represa l'Europa es va mostrar molt superior, dominant el joc i sense rebre ocasions en contra. Guti, de nou, va realitzar una sensacional jugada per banda, servint en safata el gol a Berrío. Lozano, a poc de saltar al terreny de joc, va tenir a les seves mans el 0-3, que no va arribar. En el darrer minut el Prat va retallar distàncies en rematar una centrada des de la banda. Tot i buscar els locals l'empat en els cinc minuts d'afegit, res va tornar a moure el marcador.

PRAT: Rincón, Pulido, Montes, Guillermo López, Hels (Manel, 82'), Preciado (Iván Bascuñana, 75'), Cordero (Pablo Moreno, 53'), Carlos González (Londoño, 62'), Sarmiento, Iván López i Carlos Blanco.

EUROPA: Jaume, Dani, Miguel Ángel, Royuela, Ayllon, Juandi, Requena (Lozano, 59'), Berrío, Guti (Sasson, 77'), Prats (Pol, 71') i Ros (Marc Soto, 87').

ÀRBITRE: Martí Ferrer Font (Bages).

TARGETES: Grogues a Carlos González, Sarmiento, Pablo Moreno, Rincón i al tècnic Óliver Lima (Prat) i a Juandi (Europa).

GOLS: 0-1 (Guti, 44'); 0-2 (Berrío, 52'); 1-2 (Iván Bascuñana, 89').