Ofici sense premi

06 Abril 2024 Àngel Garreta
El derbi ha caigut del cantó visitant El derbi ha caigut del cantó visitant Àngel Garreta

El Juvenil A de l'Europa, que ha jugat amb un futbolista menys durant més de 20 minuts, no ha pogut superar, tot i tenir opcions, el Barcelona B (0-1).

Lliga · Jornada 24 · 06/04/24 · Estadi Nou Sardenya · 17 h.

0 - 1 BARCELONA B

El derbi ha començat malament pels interessos graciencs quan al minut 5, una passada interior en profunditat ha deixat sol a Manuel Vila, qui ha controlat per acabar xutant creuat per fer el 0-1, resultat que finalment no s'ha mogut del videomarcador de l'Estadi.

A partir d'aquí, quatre opcions clares de l'Europa en atac al primer temps, destacant un mà a mà clar d'Ibe davant el porter on ha perdonat l'empat i xut d'Adri Almasque des de la frontal que el porter Max ha desviat a córner amb els punys. A la represa, l'Europa ha mantingut el mateix ritme que al final del primer tram i ha tingut ocasions, començant per Lasota, qui gairebé empata de cap a la sortida d'un córner. El cuir, però, ha sortit desviat quatre pams.

Al minut 63, Ibe ha deixat sol Joao a l'àrea, però el jugador escapulat ha xutat al cos del porter en el cara a cara. Pocs minuts després, Lasota ha vist la segona groga en una acció on hi havia falta prèvia del Barcelona B en la recuperació de la pilota i on la pròpia groga a Lasota no mereixia aquesta sanció. Amb tot, l'Europa gairebé empata el duel, però el travesser ha refusat una falta directa executada lateralment per Miguel.

EUROPA: Marcos, Miguel, Edo, Rozo (Joao, 61'), Castany (Marcel, 45'), Jan Alonso (Jordi, 74'), Dani, Ibe (Rueda, 72'), Adri (Jové, 72'), Lasota i Ale.

BARCELONA B: Max, Adrià, Guillem, Leonard, Alexander, Wesley (Tomás Noel, 67'), Antonio, Guillermo (Andrea, 45'), Óscar, Manuel (Daniel, 79') i Shane (Carlos, 61').

ÀRBITRE: Brian Díaz Díaz (Vallès Occidental), assistit per Santiago Giménez Bellmunt i Àlex Hernández Cuadra (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Joao, Lasota -dues i expulsió minut 69-, Ale i Marcos (Europa) i a Alexander, Daniel i Adrià (Barcelona B).

GOLS: 0-1 (Manuel, 5').