Però quin tros de temporada!

03 Febrer 2019 Redacció
Celebració del triomf al vestidor Celebració del triomf al vestidor

On té el límit el Juvenil A? Mentre se'n fa recerca, l'equip escapulat ha sumat un nou triomf, aquest cop per 1-2 a Vilablareix contra el Girona.

Lliga · Jornada 22 · 03/02/19 · 12:15 hores

GIRONA
1 - 2 EUROPA

L'Europa no només ha sumat la victòria sinó que ha realitzat un dels millors partits de la temporada. De fet, el resultat ajustat és enganyós, donat que per mèrits i joc, la victòria podria haver resultat molt més contundent. A l'inici del matx el Girona ha tingut més la pilota, però sense crear perill. Al minut 22, l'Europa ha aprofitat un córner d'Osorio centrat al segon pal per a que Bruno, amb l'interior i pel seu pal curt, fes el 0-1.

La millor ocasió local ha tingut lloc al minut 41, fruit d'una falta a línia de mitjos sobre Josep Piany que el mateix Josep ha executat per sobre la barrera enviant el seu xut al pal. A la represa, l'Europa ha tornat a marcar d'hora, als set minuts, obra novament de Bruno. Ariel ha combinat al mig amb Bruno i quan semblava que el més fàcil seria tornar una paret, el jugador europeista s'ha girat sobre sí mateix i ha etzibat un obús que s'ha colat per l'escaire convertint-se en el 0-2 i, sens dubte, en un dels golassos de la temporada per a l'Europa.

El gol ha deixat tocat el conjunt gironí i, arran del 0-2, l'Europa ha tingut ocasions per ampliar el marcador, però la pilota no ha volgut entrar o algunes accions no s'han finalitzat amb encert de rematada. El Girona ha cremat les naus buscant ficar-se dins el partit ha trobat el premi del gol al minut 88 quan Arnau Tortosa ha combinat amb Pau Resta i aquest ha enviat la pilota al fons de la xarxa. El poc temps restant que tenia el quadre blanc-i-vermell li ha resultat insuficient per forçar l'empat.

GIRONA: Albert, Ivan, Manel, Pau Resta, Josep, Aleix, Miguel (Joel, 80'), Pau Víctor (Oriol, 58'), Arnau, Unai (Oussama, 58') i Jonathan (Víctor, 55').

EUROPA: Èric, Adra, Torre, Sori, Jordi, Bruno, Óscar (Tarik, 55'), Masip, Iñaki (Galan, 64'), Osorio i Ariel (Llava, 76').

ÀRBITRE: Víctor Garcia Verdura, assistit per Edgar Castillo Langa i Borja Aranda Soria.

TARGETES: Grogues a Ivan (Girona) i a Masip i Galan (Europa).

GOLS: 0-1 (Bruno, 22'); 0-2 (Bruno, 52'); 1-2 (Pau Resta, 88').