Primer pas de gegant!

09 Abril 2016 Redacció
Tres punts d'or Tres punts d'or Arxiu CE Europa (Fran Capell)

Triomf clau del Juvenil A de l'Europa a Reus (0-1) davant un rival més que directe en la lluita per salvar-se. Un gol de falta directa de Guti a cinc minuts pel final ha sentenciat el duel al Baix Camp.

Lliga Nacional · Jornada 28 · 09/04/16 · 18:15 hores

REUS
0 - 1 EUROPA

Mitja vida esportiva estava en joc en un encontre, en general, amb poques ocasions i gens fluid. El primer quart d'hora de l'encontre ha caigut lleugerament del cantó de l'Europa, amb tres ocasions de Juan Carlos -rematada de cap a la sortida d'una falta lateral i que ha refusat el porter sobre la línia-, d'Àlex -enviant al travesser després d'una jugada d'estratègia- i de Ferran -rematant al cos del porter a tres metres de la línia de gol-.

A partir d'aquí, poques ocasions per part de cap dels dos equips. A la represa, mateixa tònica inicial dels darrers minuts del primer temps. Poc joc i poca continuïtat del mateix. Cap dels dos patia en la seva zona defensiva. L'Europa, en el darrer quart, ha fet un pas endavant amb alguna arribada i alguns serveis de cantonada, però sense generar opcions massa clares.

Quan tot semblava destinat a l'empat i a cinc minuts del final, ha arribat el gol: falta lateral que, quan tothom esperava una centrada de Guti, el jugador escapulat ha connectat directe a porteria, per fora de la barrera, fent el 0-1. Fins al final, incertesa per la curta diferència al marcador però sense cap opció ni dels locals per empatar ni de l'Europa per ampliar diferències. El triomf és clau donat que el tercer rival directe en discòrdia, el Prat, també ha guanyat. Escapulats i potablaves es trobaran la setmana vinent.

La fitxa tècnica

REUS: Gerard, Adrià Suau, Jordi, Alejandro, Arnau, Matthew, David Somé (Pol Prats, 68'), Ivan Martínez (Adrian Jiménez, 45'), Jacob, Pol Benito i Joan (Joel, 83').

EUROPA: Luque, Chacón (Lozano, 57'), Adrián, Carlos Díaz, Àlex, Juan Carlos, Esteve, Varona, Palomar (Guti, 73'), Prats (Aldana, 71') i Soto (Sergi Vicente, 58').

ÀRBITRE: Josep Ollé Lladó.

TARGETES: Grogues a Pol Benito, Adrian Jiménez i al tècnic Roberto Ahufinger (Reus) i al segon tècnic David Bermudo (Europa).

GOLS: 0-1 (Guti, 85').

Jornada 28 del campionat regular de la Lliga Nacional Juvenil.

L'Europa, després de sis setmanes sense guanyar, suma amb aquesta dues victòries seguides. Gol average particular empatat amb el Reus i favorable temporalment en el general amb +9 gols de diferència.