Primer triomf a domicili del Juvenil A

01 Octubre 2016 Redacció
Objectiu aconseguit a Figueres Objectiu aconseguit a Figueres Eloi Bordas (UE Figueres)

Seriosa i justa victòria del Juvenil A gracienc a Vilatenim en un duel decidit al tram final del matx davant el Figueres (0-1).

Lliga · Jornada 6 · 01/10/16 · 17 hores

FIGUERES
0 - 1 EUROPA

El partit s'ha iniciat amb la disputa dels dos equips buscant ordenar-se mitjançant de la pilota. Els primers 15 minuts han servit per mesurar forces i tots dos equips han buscat sortir des de derrere amb la pilota controlada. No obstant, un cop al mig del camp, ambdós han ofert imprecisions. Tot i aixo l'Europa aconseguia ofegar la sortida de la pilota dels locals, arribant a disposar de quatre accions de perill per banda dreta gràcies a les incorporacions d'Anguren.

Unes vegades l'errada en l'última passada i d'altres la manca d'encert a l'hora de finalitzar, feien que l'equip no foradés la porteria. Després del pas pels vestidors, l'equip ha sortit més entonat en la combinació, fent bones jugades des de porteria pròpia, però seguia mancant claredat en els darrers metres.

Amb l'equip sobre la porteria rival i després de servir un córner, un embolic de cames dins l'àrea petita ha finalitzat amb la pilota al fons de la xarxa enviada entre Miró i el local Joel, qui ha acabat marcant en pròpia porta. Als darrers 15 minuts l'equip ha intentat no fer un pas enrere, tenint un parell d'accions per sentenciar. En aquest tram l'Europa només ha rebut perill en dos córners ben defensats. Molt bones sensacions escapulades a Vilatenim per sumar tres punts.

La fitxa tècnica del partit segons acta de la FCF

FIGUERES: Aleix, Compte (Charles, 77'), Joel (Pipe, 77'), Martí, Marcos, Àngel (Genís, 62'), Marçal, Barry, Carlos (Bruno, 62'), Alejandro i Max Serra.

EUROPA: Lluís, Anguren (Romero, 55'), Roger, Adri, Miró, Martín, Alieu, Barroso, Tatay (Velis, 77'), José Miguel (Martínez, 81') i Piquer (Óscar, 87').

ÀRBITRE: Guillem Martí Pérez (Girona), assistit per Marc Solà Campmajó i Àngel Berjaga Ruz (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Barry, Aleix, Marcos i Martí (Figueres) i a Miró i José Miguel (Europa).

GOLS: 0-1 (Joel -pp-, 74').

Campionat de Lliga Nacional juvenil, grup VII.

Segona victòria de la temporada, primera a domicili.