Primers tres del 2024!

14 Gener 2024 Oriol Rosell
Waters, del Juvenil C a marcar amb el Juvenil A! Waters, del Juvenil C a marcar amb el Juvenil A! Xavi de la Ossa

Bona i contundent victòria del Juvenil A davant el Lloret al Nou Sardenya per arrencar bé l'any apropant-se a les posicions d'ascens (4-2).

Lliga · Jornada 14 · 14/01/24 · Nou Sardenya · 17 h.

4 - 2 LLORET

Visita de l'antepenúltim classificat de la lliga amb la necessitat de puntuar en aquest nou any davant un Europa que ha demostrat de forma contundent que volia més aquests punts. Només han calgut vuit minuts per avançar-se al marcador gràcies al 'golàs' de tacó dins l'àrea petita d'Ibe, màxim anotador de l'equip, a passada d'Adri. El Lloret ha buscat la resposta al gol matiner amb dues ocasions; una d'elles que ha refusat el pal i una que s'ha trobat amb l'aturada de Marcos.

L'Europa les ha tingut abans del descans i dos minuts abans d'encetar el camí de vestidors Ale ha fet una magnífica passada des del lateral dret amb l'exterior a Adri, que ha retallat al central amb molta elegància i ha marcat el segon dels escapulats.

La segona part ha començat amb ensurt pels interessos locals quan Coto ha clavat una falta a l'escaire. Aquest patiment, però, ha durat poc. Al minut 66 Waters, futbolista del Juvenil C que estrenava titularitat, ha marcat el 3-1 després d'una gran conducció. Tres minuts més tard, Jan Alonso ha fet pujar el quart, que ha donat molta tranquil·litat als de Joan Coll. Tot i això, el Lloret ha retallat distàncies des del punt de penal i l'Europa ha hagut d'encarar el tram final de matx amb un menys per la lesió de Pol Rueda, qui no ha tingut recanvi en no quedar canvis disponibles.

L'Europa es col·loca quart a la classificació a quatre punts del Gimnàstic de Tarragona, que ha perdut al camp de l'Atlètic Segre.

EUROPA: Marcos, Ale, Jan Alonso, Edo (Leandro, 73’), Rozo (Marc, 59’), Castany, Waters (Jové, 70’), Dani, Ibe, Adri (Rueda, 70’), Lasota (Jan Prat, 59’).

LLORET: Zemlyakov, Mitrea, Garcia, Moreno (James, 76’), March, Coto, Toure, Sances (Mahboub, 72’), Alcántara (Malagón, 62’), Sissoko (Pemberton, 76’), Campos.

ÀRBITRE: Xavier Ariño Jiménez (Baix Llobregat), assistit per Àlex Ródenas Zamora i David Lázaro Arnal (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Waters, Castany, Edo i Ale (Europa) i a Toure, Moreno i Campos (Lloret).

GOLS: 1-0 (Ibe, 8’); 2-0 (Adri, 43’); 2-1 (Coto, 62’); 3-1 (Waters, 66’); 4-1 (Jan Alonso, 69’); 4-2 (Toure -p-, 81’).

Lliga Nacional Juvenil Grup 7.

Primera victòria del 2024 pels graciencs. Debut de Waters, jugador del Juvenil C, que s'estrena amb el Juvenil A marcant.