Punt 'in extremis'

17 Març 2019 Fran Capell
Taules a l'estadi Taules a l'estadi Fran Capell

El Juvenil A de l'Europa ha aconseguit rescatar un punt en el temps afegit del seu partit a l'estadi contra el Gimnàstic de Tarragona  (1-1).

Lliga · Jornada 27 · 17/03/19 · 17 hores

1 - 1 GIMNÀSTIC TARRAGONA

La primera part ha estat força igualada amb un Nàstic que ha volgut tenir la possessió en els primers compassos del matx però que no portava perill a la porteria d’un desapercebut Eric. Poques ocasions i pilotes llargues per darrera la defensa per intentar sorprendre el contrari en una i altra banda.

L’Europa, als darrers instants i abans d’arribar al descans, ha pres la iniciativa i ha tingut alguna ocasió. Bruno, amb un cop de cap, ha estat apunt de marcar el primer. La segona part no ha començat gaire bé pels interessos graciencs, doncs als deu minuts de joc, Bruno ha fet caure a terra un davanter tarragoní i l’àrbitre ha assenyalat penal. Guiu ha marcat enganyant Eric. El gol ha fet mal a l’Europa, però no ha donat el seu braç a tòrcer i, després d’uns minuts, ha tornat a recuperar el domini del joc.

Amb més cor que cap, el conjunt escapulat ha anat sumant efectius en atac i ha intentat posar setge a la porteria de Sarr. A poc del final, una pilota bombejada ha fet intervenir el porter senegalès del Nàstic quan l’esfèrica semblava que entraria dins la porteria. Poc després, una centrada ha estat mal refusada per la defensa grana i gairebé es fica dins.

Finalment, passats dos minuts del temps reglamentari, ha arribat la recompensa mínima pels joves de l’Europa. En ple setge a la porteria visitant, Bruno ha centrat des de banda dreta de l’atac i Iván ha connectat un cop de cap que ha acabat al fons de la porteria, convertint l’1-1 definitiu.

EUROPA: Eric, Adra, Llava (Torre, 79’), Sori, Jordi, Bruno, Joel, Masip, Iñaki (Tarik, 65’), Xavi Galán (Osorio, 57’) i Iván.

GIMNÀSTIC TARRAGONA: Sarr, Cunyat, Sandoica, Aleix, Álvaro (Adrià, 67’), Oscar, Iker Cid (Mico, 48’), Verdejo, Guillem, Guiu (Alcázar, 89’) i Guica (El Idrissi, 73’).

ÀRBITRE: Albert Català assistit a les bandes per Pau Bonastra i Marc Boleda.

TARGETES: Groguesa a Bruno, Tarik i Osorio (Europa) i a Álvaro, iker Cid, Guiu, Cunyat i Mico (Nàstic).

GOLS: 0-1 (Guiu –p-, 56’); 1-1 (Iván, 92’)