Que no s'aturi la ratxa!

Dinàmica altament positiva i contundent del Juvenil A Dinàmica altament positiva i contundent del Juvenil A Àngel Garreta

Tres victòries seguides, 13 gols a favor i cap en contra. Aquest és l'espectacular balanç de la petita ratxa positiva i a la vegada contundent del Juvenil A. Ahir a la tarda a Mataró (0-3) nova demostració de força per deixar la zona de perill relativament lluny i acomodar-se dins la zona mitja-alta de la taula.

Lliga · Jornada 21 · 07/02/15 (17:30 H) · Municipal d'Esports de Mataró · Crònica: Redacció

MATARÓ 0 - EUROPA 3

L'Europa va signar un partit marcat per la mateixa dinàmica dels darrers partits. Equip molt sòlid i ben col·locat al camp i fent circular pilota amb rapidesa i precisió. El Mataró, però, va gaudir d'algunes aproximacions ben resoltes pels centrals i en especial per Jaume, que va estar espectacular.

Guti es va encarregar d'obrir el marcador al minut 22 després d'una magistral passada de Prats. Amb 0-1 es va arribar al descans. A la segona part, mateixa tònica. L'Europa, molt seriós, va controlar el tempo del partit. Requena en jugada personal per banda va servir la pilota a Soto qui, amb gran precisió, va ajustar pilota al pal. Minut 56 i 0-2.

Per acabar-ho d'arrodonir, Lozano, aprofitant un servei de banda, es va fabricar ell solet el tercer gol. Jugada marca de la casa a quatre minuts de la finalització del temps reglamentari, fet que ja impedia qualsevol reacció ràpida dels locals. Important aspecte també el de mantenir per tercera setmana seguida la porteria a zero.

MATARÓ: Marçal, Llavero, Casals, Sastre, Gisbert, Óscar, Gerard (Touray, 46'), Yustos (Carlos, 57'), Izar, Mario López i Enzo.

EUROPA: Jaume, Ayllon, Miki, Royuela, Vera, Juandi, Requena, Berrio, Guti (Lozano, 71'), Prats (Jordan, 59') i Soto (Sasson, 67').

ÀRBITRE: Daniel Galera Serrano (Terrassa).

TARGETES: Grogues a Izar (Mataró) i Royuela (Europa).

GOLS: 1-0 (Guti, 22'); 2-0 (Soto, 56'); 3-0 (Lozano, 86').