Que passi el següent!

30 Setembre 2018 Fran Capell
En estat de Gràcia! En estat de Gràcia! Fran Capell

El Juvenil A de l'Europa ha fet un partit d'ofici i ha derrotat qui fins ara era líder de la lliga, el Mallorca (1-0). Els escapulats encara invictes.

Lliga · Jornada 5 · 30/09/18 · 16 hores

1 - 0 MALLORCA

Molt equilibrat ha començat el partit al Nou Sardenya. És cert, que l’ Europa ha cedit la iniciativa al conjunt balear però aquest lleuger domini no ha inquietat la porteria defensada per Èric. A la mitja hora de joc del partit han arribat les primeres ocasions. Miguel ha posat a prova Èric que ha aturat una forta pilotada. A la següent jugada ha contestat Joel a l’altra porteria però ha xutat fora.

El partit s’ha animat en nombre d’ocasions i el Mallorca ha seguit buscant el gol. Tom i Pere han tingut dues bones ocasions però sense sort. Als darrers minuts, la possessió de la pilota s’ha equilibrat i l’Europa es trobava ben situat. A la segona part, l’Europa ha sortit endolladíssim. Ariel, als cinc minuts, ha xutat al pal i poc després Xavi Galán ha pogut marcar un gol olímpic que ha fregat el travesser de Diego. Una centrada al segon pal de Ariel no l'ha pogut rematar Tarik.

Dominador clar, l’Europa ha tingut el seu premi quan Joel ha rematat a plaer una bona centrada rasa des de banda dreta i feia justícia a l’esforç i domini escapulat. L’Europa ha volgut sentenciar a la contra davant un Mallorca que no trobava forat en la defensa gracienca. Xavi Galán, a deu minuts del final, ha pogut fer el segon però Diego, atent, ha aturat tot estirant-se. Als darrers minuts el Mallorca ha avançat posicions i amb més cor que cap ha buscat el gol de l’empat que finalment no ha arribat. Brutal inici de curs d’un Juvenil que és la revelació d’ aquesta lliga.

EUROPA: Èric, Torre, Llava, Sori, Jordi, Bruno, Joel (Adra, 81’), Masip (Juncà, 84’), Ariel (Pruden, 81’), Xavi Galan i Osorio (Tarik, 46’ i aquest per Oscar, 88’).

MALLORCA: Diego, Tomás, Prada, Matas, Papa, Pablo, Pere (Mario, 68’), Llabres (Florit, 58’), Montalbán, Tom i Miguel (Luís, 81’).

ÀRBITRE: Oscar Sauleda, assistit a les bandes per Marc Masoliver i Vicenç Sánchez.

TARGETES: Grogues a Sori, Masip, Ariel, Tarik, Juncà i el tècnic Gonzalo Riutort (Europa) i Papa, Tom i Pablo (Mallorca).

GOL: 1-0 ( Joel, 62’).

Campionat de Divisió d'Honor grup III.

Segona victòria consecutiva. L'Europa es manté invicte a la Divisió d'Honor i comparteix el segon lloc de la taula.