Recàrrega de vida!

13 Novembre 2022 Àngel Garreta
Explosió de felicitat al vestidor Explosió de felicitat al vestidor Lluís Basart

El Juvenil A de l'Europa signa la primera victòria de la temporada a Divisió d'Honor contra l'Ebro (2-0) en un partit dominat d'inici a fi.

Lliga · J10 · 13/11/22 · Estadi Nou Sardenya · 17:15 h.

2 - 0 EBRO

El partit més complet fins a la data i on s'haurien pogut signar molts més gols a favor, no podia acabar d'altra manera: el Juvenil A s'ha tret la pitjor llosa del damunt, la de no guanyar un partit, i ha signat la seva primera victòria el dia que ha brodat un millor futbol i una molt clara superioritat sobre la gespa. Quatre punts per a l'equip gracienc i a 'només' quatre més de sortir del pou. Avui ha de començar, sens dubte, una nova temporada dins la temporada.

L'equip escapulat ha obert la llauna molt d'hora: als tres minuts, l'Europa ha llançat una contra on ha estat objecte de falta però que l'àrbitre ha deixat seguir perquè el cuir ha caigut en peus europeistes, concretament els de Willy qui, amb un potentíssim xut a l'escaire des de la frontal, ha fet diana. L'Europa ha signat un primer quart d'hora excel·lent on fins i tot Vici ha topat amb el travesser després d'un fort xut des de la frontal. Plaza, nou minuts després, ha posat a prova el porter Sisamón, qui ha aturat el cuir en dos temps.

Al minut 44, quan el primer temps agonitzava, Batu ha estat objecte de clar penal. Plaza ha transformat la pena màxima i ha dut el matx 2-0 al descans. A la represa, mateixa tònica amb un Europa dominador i sense rebre perill real a la seva porteria. L'Ebro sí que ha arribat a l'àrea, però els xuts finals o no han trobat porta o han trobat un Éric ben col·locat per a blocar sense dificultat.

Willy ha seguit posant a prova Sisamón amb dos xuts, un al 67 i un altre al 70 de partit, on el dorsal 13 de l'Ebro ha hagut d'estirar-se un parell de cops per a evitar el gol. Boussid, a un quart d'hora del final, ha tingut la darrera clara de l'Europa en un mà a mà on ha xutat 'al ninot' sobre el cos de Sisamon. En el temps restant, gestió còmode d'un resultat que podia haver sigut més ampli i zero patiments per a signar la primera i molt celebrada victòria de la temporada.

EUROPA: Éric, Batu (Bernardo, 60'), Sascha, Basart, Vera, Alejandro (Curiel, 60'), Aron (Boussid, 60'), Willy (Lamine, 85'), Vici (Amate, 80'), Julen i Plaza.

EBRO: Sisamon, Pardillos, Charneca (Fernández, 69'), Ruben, Gonzalo (Delgado, 45'), Redondo (Sánchez, 57'), Sesma (Cortés, 45'), Gutiérrez (De Diego, 45'), Lobato, Álvaro i Duato.

ÀRBITRE: Jan Cobos Pujol, assistit per Deray Palou Bayona i Dauda Mballow Baldeh.

TARGETES: Grogues a Alejandro, Batu, Curiel i Éric (Europa) i a Charneca (Ebro).

GOLS: 1-0 (Willy, 3'); 2-0 (Plaza -p-, 44').