Remuntada de caràcter!

28 Novembre 2021 Fran Capell
Tres punts d'or Tres punts d'or Fran Capell

El Juvenil A masculí de l'Europa ha hagut de remuntar contra el Balears (2-1) per endur-se el segon triomf de la temporada, segon seguit a casa.

Lliga · Jornada 13 · 28/11/21 · Nou Sardenya · 16 h.

EUROPA 2 - 1 ATL. BALEARS

En una tarda molt freda, l’Europa s’ha quedat glaçat quan als tres minuts de començar el partit, Iker ha volgut refusar de punys un córner i s’ha introduït la pilota a la seva pròpia porteria. L’Europa no ha trigat en reaccionar i Max, primer, i Izan, després, han gaudit de dos xuts que no han anat entre els tres pals.

El conjunt gracienc ha dominat la possessió de la pilota en bona part del partit però no ha tingut moltes oportunitats per empatar en el primer temps. Un xut d'Ali, que ha posat a prova Pau, ha estat l’única opció entre pals però el porter balear ha desviat a córner. La segona part ha començat un xic esbojarrada. L’Europa ha sortit amb empenta i, fruit d’aquesta actitut, ha tingut la corresponent recompensa quan Samsó ha xutat ras dins l’àrea i ha posat l’1 a 1 al marcador. Aquest gol ha semblat esperonar el conjunt gracienc, però tan sols tres minuts després, Terrassa ha rebut una passada llarga i de cap ha rematat al travesser de la porteria defensada per Iker.

Aquesta ha estat l'única oportunitat dels visitants fins al final del partit. L’Europa ha posat una marxa més i ha freqüentat el camp balear però sense ocasions a destacar. A deu minuts del final, Arnau, que havia pujat a l’atac, s’ha trobat amb un refús del porter visitant dins l’àrea petita i ha marcat, gairebé a plaer, el gol de la victòria. No ha patit l’Europa en els darrers instants del partit i la segona victòria de la temporada s’ha materialitzat.

EUROPA: Iker, David, Sergi Gómez (Jordi, 27’), Max, Arnau, Borràs (Ian, 46’), Uspi, Barquero, Izan (Roge,r 84’), Ali i Samsó (Anguita, 69’).

ATL. BALEARS: Pau, Rojas, Company (Riera, 56’), Lluch (Dennis, 83’), Quesada, Rigo, Jorge (George Bernard, 83’), Blazquez, Terrasa, Gorka (Luca, 56’) i Jordan.

ÀRBITRE: Pol Godia (Català), assistit per Arnau Coll i Arnau Capdevila (del mateix col·legi).

TARGETES: Groga al tècnic Ignasi Senabre (Europa) i Company (Atl. Balears).

GOLS: 0-1 (Iker -pp-, 3'); 1-1 (Samsó, 53’); 2-1 (Arnau, 78’).