Saber patir per acabar guanyant

19 Novembre 2017 Fran Capell
El penal decisiu El penal decisiu Fran Capell

Un penal transformat per Javi al minut 90 ha donat la victòria al Juvenil A gracienc (0-1) contra el Josep Maria Gené al Camp de l'Àliga.

Lliga · Jornada 13 · 19/11/17 · 16 hores

JOSEP MARIA GENÉ
0 - 1 EUROPA

Els primer minuts del duel no han tingut dominador clar. Tot i això, bona oportunitat per Carlos De Celis al minut 6, però el jugador escapulat ha rematat massa alta una bona centrada de Pau. Poc després Javi ha xutat des de la frontal, un xut sense aparent perill però que Juan Jesús no ha aconseguit atrapar degut al sol, que gairebé li juga una mala passada.

Passat el quart d’hora, l’Associació s’ha estirat i ha intentat fer ràpides transicions per sorprendre l’Europa. Al conjunt gracienc li ha costat situar-se al camp davant un equip força ordenat i que movia la pilota amb velocitat. Iker, l’home més incisiu de l’Associació, ha portat de corcoll a la defensa escapulada. Al minut 30, en una de les seves incursions per banda esquerra, ha fet una bona jugada personal però la seva centrada no ha trobat rematador. Poc abans del descans, Haochen ha tingut opció, però el xut de rosca li ha sortit fora.

La segona meitat ha començat amb un conjunt local posant setge a la porteria de David Aragón, que ha salvat amb una aturada de mèrit al minut 55 un xut de Haochen. Vàries arribades més de l’equip taronja feien presagiar el pitjor pronòstic. Gonzalo Riutort ha fet un doble canvi per intentar posar remei al domini local i ha semblat que l’Europa s’ha oxigenat amb aquests canvis. Tot i això, l’equip local ha estat el que ha pogut avançar-se al marcador, però David Aragón, providencial, ha salvat l’u contra u davant Haochen.

Quan tot semblava que acabaria sense gols, en una de les poques arribades de l’Europa en el partit d’avui, Joel ha estat entrebancat dins l’àrea i l’àrbitre ha xiulat penal. Aquest l’ ha transformat Javi des dels onze metres, deixant així sense reacció possible a un Josep Maria Gené que ha rebut un fort càstig.

JOSEP MARIA GENÉ: Juan Jesús, Gideon, Joel, Adrián, Guillem, Oriol, Haochen (Ian, 87’), Guillem Porta, Carlos (Thomas, 71’), Orhan (Xavier, 81’) i Iker.

EUROPA: David Aragón, Ramon, Pau (Franc, 46’), Sori, Jordi, Kengo (David Navarro, 82’), Joel, Joan, Javi, Iñaki (Ricki, 62’) i De Celis (Germán, 62’).

ÀRBITRES: Sergio Álvarez, assistit  per Jordi Mayoral i Adrián González.

TARGETES: Grogues a Orhan (Josep Maria Gené) i Pau i Franc (Europa).

GOLS: 0-1 (Javi -p-, 90').

Campionat de Lliga Nacional juvenil, grup VII.