Saber patir per sumar un triomf molt important

23 Novembre 2019 Fran Capell
Tres punts d'or Tres punts d'or Fran Capell

El Juvenil A escapulat ha superat el Huesca a l'estadi (1-0) en un partit on ha tocat patir però s'han sumat tres punts contra un rival directe.

Lliga · Jornada 12 · 23/11/19 · 17:15 hores

1 - 0 HUESCA

Bona primera part de l’Europa on, al quart d’hora de començar, s’ha avançat al marcador amb gol de Tarik després de centrada d'Antonio. El gol ha semblat posar molt de cara el partit a l’Europa i ha descol·locat el Huesca, que ha vist com cinc minuts després Gonpi ha estat a punt de fer el segon. El vent ha estat un protagonista inesperat durant tot el matx, fent que les defenses d’ambdós equips haguessin de preveure accions davant pilotades llargues i no estar desprevinguts.

El Huesca no ha fet cap xut a la porteria defensada per Mou en els primers quaranta-cinc minuts i l’Europa, doncs, no ha patit en cap moment. La segona part ha estat molt diferent. El Huesca ha fet tres canvis només començar per crear perill a dalt. I la veritat és que ho ha aconseguit. En els quinze primers minuts ha tingut tres bones ocasions. Primer, Vivas ha engaltat un fort xut que sortia desviat. Poc després un servei de banda llarg l’ha rematat Marc de cap, sortint la pilota propera al pal de la porteria de Mou.

No obstant, l’ocasió més clara ha estat quan el capità del Huesca ha rematat de cap una centrada per banda dreta i Mou, sensacional, s’ha estirat per refusar fent una brutal aturada. L’Europa estava estabornit davant l’allau d’arribades aragoneses i Gonzalo Riutort ha mogut la banqueta per poder igualar forces. Fins al final del matx, poques ocasions pels dos equips. Tot i això, Hicham ha marcat el segon però l’àrbitre l’ha anul·lat per un discutible fora de joc i el Huesca ha penjat pilotes a l’àrea rival buscant el joc aeri del davanter centre, Carlos, sense sort.

EUROPA: Mou, Navio, Hicham, Batalla, Joan Marc, Roc, Antonio (Turru, 66’), Del Cura (Morlans, 89’), Tarik , Arnau(Reda, 66’) i Gonpi.

HUESCA: Iván, Cofra, Raúl, Pérez, Almerge, Sierra (Carrasco, 46’), Víctor Miguel (Pablo Jesús, 46’), Lizer (Marc, 46’), Carlos, Vivas (Mario, 75’) i Rico.

ÀRBITRE: Álex Gómez , assistit per Jordi Janes i Georgio Andre Egusquiza.

TARGETES: Grogues a Rico, Pérez i Cofra (Huesca).

GOLS: 1-0 (Tarik, 15’).