Sense els primers punts en l'estrena de la lliga

16 Setembre 2023 Redacció
L'Europa ha marxat de buit de l'estadi L'Europa ha marxat de buit de l'estadi REM Images

El retorn del juvenil de l'Europa a Lliga Nacional s'ha signat amb una derrota inicial contra el Nàstic de Tarragona (0-1) en partit disputat avui al Nou Sardenya.

Lliga · Jornada 1 · 16/09/23 · Nou Sardenya · 17 h.

EUROPA 0 - 1 NÀSTIC

El conjunt escapulat s'ha mostrat superior en molts moments del primer partit de la temporada 2023/2024, però no ho ha pogut traslladar això en efectivitat de cara al marcador de l'encontre i ha acabat encaixant la primera derrota de la temporada davant un equip que, com l'Europa, va descendir de Divisió d'Honor la temporada passada.

El Nàstic s'ha avançat al marcador després de dues clares ocasions europeistes. El que no ha entrat d'un cantó, ha entrat per la banda visitant. Tot i jugar el darrer quart d'hora llarg de partit amb un home més per expulsió del visitant Zakaria, l'Europa no ha pogut foradar la porteria del Nàstic ni que fos per sumar un punt.

EUROPA: Hugo, Marc (René, 65'), Jan Alonso (Leandro, 65'), Edo, Ale, Lasota (Rozo, 65'), Juanjo (Dani, 58'), Jan Prat (Granell, 83'), Ibe, Adri i Mela.

NÀSTIC: Gerard Curto, Marc Moreno, Enric Pujol, Jofre Nel·lo, Arnau Ciuró, Agustin Gutiérrez (Ruben Maya, 53'), Aleix Mateo (Pol Ferrer, 59'), Pau Ortega, Alejandro Tura (Zakaria El Bakali, 53'), Pau León (Ubai, Cardona, 45') i Jan Virgili (José Valentín Carp, 83').

ÀRBITRE: Rafael Aguilar Prat (Vallès Occidental), assistit per Santiago Giménez Bellmunt i Enrique Tomás García (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Lasota i Jan Prat (Europa) i a Agustín Gutiérrez, Enric Pujol i Ruben Maya (Nàstic). Vermella directa a Zakaria El Bakali -minut 75- (Nàstic).

GOLS: 0-1 (Jan Virgili, 63').