Sense gol

12 Octubre 2019 Fran Capell
El marcador no s'ha mogut El marcador no s'ha mogut Fran Capell

Partit igualat el que s'ha vist sobre la gespa del Nou Sardenya entre el Juvenil A i el Cornellà amb un resultat just pels mèrits dels dos equips.

Lliga · Jornada 6 · 12/10/19 · 16:30 hores

0 - 0 CORNELLÀ

Primera part ensopida i amb moltes imprecisions per part dels dos equips i que només ha semblat animar-se al tram final. Primer Turru, per part de l’Europa, ha provat una vaselina des de ben lluny veient a Carles avançat, però aquest ha posat els dits per desviar a córner. Poc abans del final de la primera part, Mulero, venint des de darrere, ha estat apunt de posar el 0 a 1, però la pilota ha sortit per ben poc.

A la segona part el Cornellà ha sortit amb molta empenta i ha creat cert perill. Mou ha estat providencial en aquesta segona part, amb intervencions de mèrit. En una d’aquestes, ha hagut de posar una mà complicada a cop de cap de Pablo. A l’equador de la segona meitat, una errada defensiva ha deixat sol Oriol però Gene, providencial venint des de darrere, ha escombrat la pilota refusant a córner. Els darrers quinze minuts han estat ben moguts i el partit podria haver-se’l endut qualsevol. A un quart d’hora pel final, contra de l’Europa per la dreta, Navío centra i Tarik venint des de darrere i estirant-se, remata veient com Carles refusa el perill.

Cinc minuts després, en un fort xut, Mou no ha pogut blocar la pilota i quan aquesta semblava que s’introduiria dins la porteria, ha tocat el travesser. Abans del xiulet final, una ocasió per cada equip. Primer el Cornellà, en una falta lateral que ha passat pel mig d'un munt de jugadors i que el porter gracienc ha tornat a refusar. Després, al darrer minut, Tarik s’ha avançat al defensa cornellanenc i s’ha plantat sol en un mà a mà amb el porter dels verds, però no ha resolt bé quan ho tenia tot al seu favor. Empat just, entre dos equips amb moltes precaucions i, tot i les ocasions, amb poc gol.

EUROPA: Mou, Navio, Joan Marc, Batalla (Aitor, 67’), Gene, Roc, Hicham, Pepe, Turru, (Arnau, 83’), Gonpi i Reda (Tarik, 67’).

CORNELLÀ: Carles, Sola, Domingo, Sergio, Ivan, Ot, Javi (Gonzalo, 82’), Oriol, Pablo, Mulero (Valter, 65’) i Gerard.

ÀRBITRE: Pol Gòdia, assistit per Daniel Lucas i Àlex Torres.

TARGETES: Grogues a Roc (Europa) i Domingo i Gerard (Cornellà).