Sense opcions

21 Octubre 2017 Fran Capell
El conjunt blaugrana, superior a casa seva El conjunt blaugrana, superior a casa seva Fran Capell

El Juvenil A de l'Europa no ha pogut donar cap sorpresa aquest matí davant el Barcelona B (5-1) en partit disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Lliga · Jornada 9 · 21/10/17 · 12 hores

BARCELONA B
5 - 1 EUROPA

Un primer quart d’hora fatídic ha marcat un partit que se li ha posat de cara l'equip local, doncs als disset minuts el resultat era de 3 a 0 i feia molta pujada poder remuntar. Contradictòriament, la primera oportunitat clara ha estat per l’Europa, quan Iñaki ha xutat des de la frontal i Santaella, estirant-se, ha pogut tocar lleugerament la pilota amb els dits veient com aquesta s’estavellava al pal esquerra.

El Barça ha sortit endolladíssim i Nils ha fet el primer després que David Aragón no pogués blocar un xut previ de De Vega. A la següent jugada, sortida ràpida a la contra del Barça que l’equip gracienc no ha pogut aturar i De Vega que feia el segon creuant a la sortida del porter escapulat. El Juvenil A gracienc s’ha quedat tocat i tan sols cinc minuts després, el tercer: David Aragón sortia ràpid als peus de Nils per desfer momentàniament el perill, però el refús ha anat a parar a Konrad, qui marcava a plaer.

L’Europa ha volgut reaccionar i ho ha fet quan Javi, més ràpid que Rojas, ha creuat perfectament la pilota al pal llarg de la porteria blaugrana. Aquest gol ha esperonat el conjunt gracienc i el matx s’ha igualat força. Tot i això, el Barça ha estat qui, a quatre minuts del descans, ha fet el quart gol, aprofitant també la segona jugada i deixant ja sentenciat el matx. A la segona part l’Europa ha millorat i la possessió de la pilota s’ha equilibrat força, però les ocasions no han arribat .

A l’equador de la segona part, Joel ha intentat sorprendre des de lluny Santaella, sense sort. Poc després, Konrad ha marcat el cinquè de falta. L’últim tram de partit ha estat força ensopit amb un Europa resignat en atac i un Barça conformista amb el resultat. Resultat massa exagerat on un mal inici ha condemnat l’ Europa per a la resta del matx.

BARCELONA B: Santaella, Adrià, Alejandro, Rojas, Sola ( Iván Bravo, 73’), Guille, Pau (Obrador, 67’), Antonio Jesús (Lederman, 73’), Nils, De Vega(Laurel, 82’) i Konrad.

EUROPA: David Aragón, Pau, Marc Muñoz (Miró, 64’), Sori, Jordi, Albert Grau, Joel, Joan Castells, Ricky (Carlos de Celis, 60’), Iñaki(David Navarro, 73’) i Javi (Franc, 68’).

ÀRBITRE: Andrea Acevedo, assistida a les bandes per Pablo Varona i Paul Pousse.

TARGETES: Grogues a Joel, Albert Grau i David Navarro (Europa).

GOLS: 1-0 (Nils, 10’); 2-0 (De Vega, 11’); 3-0 (Konrad, 17’); 3-1 (Javi, 23’); 4-1 (Adrià, 40’); 5-1 (Konrad, 68’).

Campionat de Lliga Nacional juvenil, grup VII.

Tercera derrota de la temporada, tercera de forma consecutiva.