Set en Blanca!

Un partit completament jugat a plaer Un partit completament jugat a plaer Àngel Garreta

L'Europa s'ha retrobat aquesta tarda amb el triomf al Nou Sardenya, el primer del 2015 a casa, en una golejada de tennis: 6-0 davant la Blanca Subur. Sumant els quatre gols a domicili contra el Girona de la setmana passada, el quadre escapulat suma 6 de 6 en punts en els darrers dos partits i 10 gols a favor per cap en contra.

Lliga · Jornada 20 · 31/01/15 (17:15 H) · Estadi Nou Sardenya · Crònica: Àngel Garreta

EUROPA 6 - BLANCA SUBUR 0

Si algú ha arribat tard al Nou Sardenya segurament s'ha perdut dos gols. El primer de la tarda, al minut 2, quan un córner servit per a Requena ha acabat amb un xut d'aquest al segon pal. El que semblava una centrada s'ha convertit directament en gol, entrant ajustat al segon pal. Tres minuts més tard, jugada de contra ràpida per la banda dreta, centrada de Requena i Prats, des del terra, que ha signat el 2-0. Un 'knockout' molt ràpid pel cuer de la categoria.

Al minut 14 Prats ha habilitat Lozano però aquest, sol davant el porter, s'ha fet un petit embolic i ha perdut la partida. El gol de la tarda, el tercer. Al minut 19 i en ple contraatac, Requena s'ha deixat anar amb una vaselina des de 30 metres que s'ha colat al fons de la xarxa. L'única opció de la Blanca Subur en tot el partit, un xut de Jordi al minut 28 que el porter Jaume ha refusat a córner.

A la represa no ha variat el guió, l'Europa, amo i senyor del partit, ha fet els tres gols restants fins aconseguir el marcador final. Al minut 51, Ros ha enviat en profunditat per Guti i aquest, de xut creuat, ha fet el 4-0. El cinquè, una jugada per banda que Prats ha transformat des de l'àrea petita lliscant per terra i el 6-0 final un córner que Miki ha rematat de cap al fons de la xarxa.

EUROPA: Jaume, Dani, Alejandro, Juandi (Miki, 65'), Andrés, Berrio, Requena (Guti, 52'), Ros, Lozano (Juli, 52'), Prats i Soto (Sasson, 60').

BLANCA SUBUR: Pau, David, Álvaro, Sergi (Sergio, 58'), Armengol, Roberto (Albert, 58'), Víctor, Escofet, Pol, Navarro (Tomàs, 45') i Jordi (Gabriel, 74').

ÀRBITRE: Ainara Andrea Acevedo Dudley (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Lozano i a Juli (Europa).

GOLS: 1-0 (Requena, 2'); 2-0 (Prats, 5'); 3-0 (Requena, 19'); 4-0 (Guti, 61'); 5-0 (Prats, 79'); 6-0 (Miki, 84').