Set, partit... i l'ascens a tocar!

07 Abril 2018 Fran Capell
Celebració al vestidor europeista Celebració al vestidor europeista Fran Capell

En un partit boig amb nou gols transformats, el Juvenil A de l'Europa ha golejat el Sabadell (6-3) en partit disputat avui al Nou Sardenya.

Lliga · Jornada 28 · 07/04/18 · 17:15 hores

6 - 3 SABADELL

Als quaranta segons de joc i després d’aprofitar un refús de David Aragón, Pere ha marcat a plaer pel Sabadell, donant la sorpresa amb el 0-1. Gonzalo Riutort ha demanat intensitat per poder refer aquest contratemps i els jugadors han posat fil a l’agulla... i de quina manera!.

Iñaki i Albert han tingut dues bones ocasions per empatar, però les seves rematades han sortit fora per poc. Als nou minuts, Iñaki no ha perdonat i ha aprofitat una indecisió entre defensa i porter per, de cap, fer l’empat. L’Europa ha activat la piconadora i ha tingut moltes ocasions per obtenir una golejada encara més escandalosa del que ha mostrat el resultat final. El segon gol gracienc ha tingut els mateixos protagonistes i guió: errada entre defensa i porter visitant i Iñaki, de nou per sobre el porter, ha fet gol. Amo i senyor, l’Europa s’ha aproximat en moltes ocasions prop de l’àrea de Miguel.

Fruit d’ aquest domini, Iñaki ha fet el tercer en el seu compte particular en aprofitar una passada de Joel. Encara celebrant-se el tercer...ha arribat el quart, aquest materialitzat per Albert sobre la línia de gol. Joel ha pogut fer el cinquè poc després, però la defensa arlequinada ha tret la pilota de sobre la mateixa línia de gol. Quan més s’ensumava el gol escapulat, errada defensiva que ha aprofitat Jose Juan, plantant-se davant David Aragón. Aquest ha refusat el xut però Cencillo, a plaer, ha marcat. En el darrer minut de la primera meitat, Joan Castells ha col·locat molt bé la pilota fora de l'abast del porter sabadellenc i ha completat la maneta abans del xiulet final.

La segona part no ha estat tan intensa quant a gols com la primera, però ha estat força distreta principalment al darrer tram. Ricki, que ha entrat a la segona part, ha marcat a manca de deu minuts i, només treure de centre, Torres ha aprofitat una bona jugada del Sabadell per banda dreta i ha marcat un bon gol de cap. Als darrers minuts, David Aragón s’ha lluït en dos llançaments des de fora de l’àrea amb aturades de mèrit. Amb aquests tres punts comença el compte enrere per saber on i quan es produirà un ascens a Divisió d'Honor que ja és a tocar per a aquest equipàs de l'Europa.

EUROPA: David Aragón, Franc, Marc, Pau, Sori (Ramón, 69’), Albert Grau, Joel, Kengo, Tarik (Ricki, 58’), Joan Castells (Germán, 62’) i Iñaki (Xavi Pons, 66’).

SABADELL: Miguel (Pol, 46’), Raul, José Alberto, Reche, José Juan, Prieto (Wilber, 46’), Iván, Pere, Cencillo, Fedda (Marc, 34’) i Suly (Torres, 46’).

ÀRBITRES: Yeray Fermosell, assistit a les bandes per Joan Canos i Alejo de Urrengoechea.

TARGETES: Grogues a Franc i Joel (Europa).

GOLS: 0-1 (Pere, 1’); 1-1 (Iñaki, 9’); 2-1 (Iñaki, 19’); 3-1 (Iñaki, 33’); 4-1 (Albert, 35’); 4-2 (Cencillo, 40’); 5-2 (Joan Castells, 44’); 6-2 (Ricki, 79’); 6-3 (Torres, 80’).

Campionat de Lliga Nacional juvenil, grup VII.

El conjunt escapulat s'apropa a l'ascens matemàtic a la Divisió d'Honor.