Si faltaven gols, aquí en van tres!

20 Octubre 2019 Redacció
Eufòria al vestidor en finalitzar el partit Eufòria al vestidor en finalitzar el partit Enric Vargas

El Juvenil A de l'Europa ha sumat la seva segona victòria a la Divisió d'Honor d'aquesta temporada després d'imposar-se 1-3 al Girona.

Lliga · Jornada 7 · 20/10/19 · 12:30 hores

GIRONA
1 - 3 EUROPA

Els primers vint minuts del matx han estat de possesió del cuir per part del Girona. L'Europa, ben posat al camp, ha atacat tots els espais per evitar perill sobre el marc propi. A partir d'aquí l'equip escapulat s'ha fet amb la pilota i així ha arribat el 0-1, un gol molt maco, transitant de porteria a porteria: El porter Mou ha fet una diagonal cap a Gonpi, qui ha controlat l'esfèrica. Hicham l'ha doblat i Gonpi, de taló, li ha deixat la pilota per a que aquest apurés la línia de fons. La centrada de Hicham l'ha rematat Arnau, de cap, al fons de la xarxa.

El 0-1 ha presidit el marcador fins al descans. Als cinc minuts de la represa, una bona pressió de Tarik a tres quarts de camp ha facilitat que el davanter gracienc hagi pogut robar la pilota en la sortida del pilota gironina. Marcant bé els temps, ha arribat a la frontal de l'àrea i allà ha etzibat un cacau que s'ha colat per l'escaire: era el 0-2. La diana ha donat molta tranquil·litat al joc de l'Europa. Amb tot, en un dels pocs errors europeistes, una pilota a l'esquena de la defensa ha habilitat Adrian per fer l'1-2 al minut 69 i, aparentment, ficar el Girona al partit.

No obstant, als cinc minuts, l'Europa ha tornat a respondre amb una falta al vèrtex de l'àrea que Gonpi ha posat calculada al cap de Reda, qui ha establert l'1-3. El duel, però, no ha acabat aquí. El Girona ha tingut la possibilitat de tornar-se a ficar al partit amb un discutible penal de Hicham. Mou, estelar, ha refusat el xut des dels onze metres, deixant així intactes els dos gols d'avantatge de l'Europa al marcador. El Girona, amb les naus cremades, ja no ha pogut tornar a discutir el triomf d'un Europa retrobat amb el gol.

GIRONA: Lluc, Àngel, Manel, Aitor (Adrian, 60'), Ignasi, Gerard, Víctor (Claudio, 45'), Nil, Alejandro Pérez, Pau (Mateo, 45') i Suleiman (Alejandro Sánchez, 79').

EUROPA: Mou, Navio, Hicham, Batalla, Gene, Roc, Aarón (Reda, 58'), Pepe (Joan Marc, 72'), Tarik (Turru, 78'), Arnau (Del Cura, 63') i Gonpi.

ÀRBITRE: Juan Manuel Martín Varas, assistit per Kevin Serrano Uréndez i Adrià Nova Pagès.

TARGETES: Grogues a Nil, Àngel i Mateo (Girona) i a Batalla, Aarón i Hicham (Europa).

GOLS: 0-1 (Arnau, 32'); 0-2 (Tarik, 50'); 1-2 (Adrian, 69'); 1-3 (Reda, 74').