Taules a domicili

L'Europa viu la recta final de lliga sense pressió L'Europa viu la recta final de lliga sense pressió Arxiu CE Europa (Laura Alquézar)

Sense opcions d'ascens ni de descens, l'Unificación Bellvitge i l'Europa, igualats gairebé a punts al mig de la taula, van igualar també en el seu duel particular (1-1). El Juvenil A de l'Europa va aconseguir empatar després de posar-se per sota al marcador iniciada ja la segona part del duel.

Lliga · Jornada 31 · 02/05/15 (20:15 H) · Estadi Nou Sardenya · Crònica: Redacció

UNIFICACIÓN BELLVITGE 1 - EUROPA 1

L'Europa va sortir amb intencions de bon inici i al minut 5 va avisar amb una centrada de Ros rematada de cap per Lozano. Al minut 9, però, doble contratemps seguit per a l'Europa amb la lesió d'Andrés i Ros en la continuació de la mateixa jugada. Ambdós jugadors van haver d'abandonar el terreny de joc cedint el seu lloc a Dani i Marc Soto respectivament. Un xut de Dani desviat i una acció arriscada del porter Jaume sortint a fer falta fora l'àrea, accions més destacades abans d'arribar al descans amb 0-0.

A la represa, els locals es van avançar al marcador gràcies a la desmarcada d'Éric Jiménez en una falta favorable al Bellvitge, amb posterior rematada a gol. Per l'Europa, Marty va enviar una pilota al travesser al minut 70 i en aquesta mateixa acció es van reclamar unes mans que l'àrbitre no va xiular. Sí va xiular unes altres mans clares tres minuts més tard. Penal favorable a l'Europa que Guti, al minut 74, va transformar en l'empat definitiu. Cap al final, una escopinada de Mario Saborido sobre l'escapulat Miki ha acabat en una disputa entre els dos sancionada amb expulsió dels futbolistes. Al minut 92, pilota al travesser del Bellvitge en la darrera opció del partit.

UNIFICACIÓN BELLVITGE: Roger, Leo, Poncela, Mario Saborido, Sergio González, Groult, Éric Jiménez, Jorba, David Jiménez, Óscar Arnau i Ezequiel (Pol Ballesteros, 60').

EUROPA: Jaume, Royuela, Miki, Juandi, Andrés (Dani, 9'), Marty, Pol (Álex Soto, 60'), Berrio, Lozano, Ros (Marc Soto, 12') i Guti (Míchel, 80').

ÀRBITRE: Alejandro Álvarez Molina (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Éric Jiménez, Leo i Groult (Unificación Bellvitge) i a Dani, Berrio, Pol, Marty, Lozano, Guti, Juandi i Royuela (Europa). Vermelles directes a Mario Saborido -minut 89- (Unificación Bellvitge) i a Miki -minut 89- (Europa).

GOLS: 1-0 (Éric Jiménez, 69'); 1-1 (Guti -p-, 74').