Taules a l'estadi davant la Damm

Taules a l'estadi davant la Damm Empat contra el segon equip del conjunt cerveser

El tercer derbi consecutiu del Juvenil A de l'Europa a la Lliga Nacional s'ha saldat amb el tercer signe de la travessa possible. Després d'una victòria (Barcelona B) i una derrota (Sant Andreu), l'encontre davant el segon equip juvenil de la Damm ha finalitzat amb taules a l'electrònic (1-1).

Lliga · Jornada 12 · 15/11/14 (17:15 H) · Estadi Nou Sardenya · Crònica: Redacció

EUROPA 1 - DAMM B 1

Una diana de Guti al quart d'hora de partit, de xut creuat, ha avançat l'Europa en la, possiblement, millor primera part de tota la temporada: domini del joc, bon posicionament al camp i bones oportunitats. Posteriorment Soto, a assistència de Prats, ha perdonat incomprensiblement en un mà a mà molt clar. Abans del descans, xut al travesser de Víctor. L'Europa ha marxat amb mínima diferència a favor d'una part on ha merescut més.

A la represa, la Damm va anar a pel partit sumant jugadors en atac fins que al darrer quart, Bargallo ha empatat per l'equip vermell. Fins al final del matx, contres d'un i altre equip sense precisió final. Per acabar d'adobar la mala sort gracienca, Prats, una vegada més, ha enviat una falta directa a la creueta als instants finals.

EUROPA: Pablo, Dani, Miki, Royuela (Juandi, 63'), Ayllon, Víctor, Requena (Vera, 75'), Jordi Ros, Guti, Prats i Soto (Pol, 87').

DAMM B: Zorrilla, Adrià Álvarez, Tejeda, Albert Luque, Guerrero, David Álvarez (Joel, 83'), Armengou, Sebbeh, Bargallo, Carreón i Ezzarfani (David Costa, 45').

ÀRBITRE: Carlos Rodríguez Enrique (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Jordi Ros (Europa) i a Albert Luque i Sebbeh (Damm B).

GOLS: 1-0 (Guti, 15'); 1-1 (Bargallo (74').