Taules al darrer segon del matx

27 Abril 2024 Redacció
Imatge del partit de la primera volta Imatge del partit de la primera volta Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El Juvenil A masculí de l'Europa ha fregat el triomf a La Satàlia però el triomf s'ha quedat en empat al darrer instant davant l'APA Poble Sec (2-2).

Lliga · Jornada 27 · 27/04/24 · Mpal. La Satàlia · 18 h.

APA POBLE SEC
2 - 2 EUROPA

El conjunt escapulat s'ha sobreposat al gol inicial de l'APA Poble Sec a tocar del quart d'hora de partit fins donar-li la volta al marcador, duent el matx empatat al descans i posant-se per davant a la segona meitat, però al final només ha pogut sumar un punt donat que el conjunt local ha establert l'empat passats força més temps del concedit d'afegit.

L'APA Poble Sec s'ha avançat als 13 minuts amb gol de Mikael, però Lasota, també tretze minuts més tard, al 26, ha dut les taules al marcador. A la represa, al quart d'hora de joc, Miguel ha posat per davant l'Europa, que ha mantingut el resultat d'1-2 fins entrar en temps afegit i fins superar-se els minuts concedits inicialment per l'àrbitre passats els 90 de joc.

En la darrera acció del matx, Kevin Ariel ha marcat pels locals, deixant el botí escapulat en només un punt de la seva visita al Poble Sec.

APA POBLE SEC: David, Joan Tous, Adrià, Guillem (Richard, 73'), Mikael (Denys, 81'), Emmanuel, Joan Marimón, Bryan Lozano, Víctor, Valeriy (Kevin Ariel, 60') i Bryan Ramírez (Oliver, 81').

EUROPA: Hugo, Marc (Marcel, 85'), Jan Alonso, Edo, Ale, Rozo (Dani, 45'), Mela (Alex, 72'), Lasota, Miguel, Adri (Castany, 65') i Jordi (Leandro, 65').

ÀRBITRE: Lluís Espallargas Casellas (Barcelona), assistit per Pau Martínez Campuzano i Miquel Parisi Saura (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Bryan Ramírez, Kevin Ariel i Valeriy (APA Poble Sec) i a Rozo, Miguel, Marcel i Hugo (Europa).

GOLS: 1-0 (Mikael, 13'); 1-1 (Lasota, 26'); 1-2 (Miguel, 60'); 2-2 (Kevin Ariel, 96').