Taules ben treballades a Tarragona després de superar totes les adversitats

11 Febrer 2017 Redacció
Imatge del duel de la primera volta Imatge del duel de la primera volta Arxiu CE Europa (Fran Capell)

El Juvenil A de l'Europa ha pogut igualar el gol inicial del Nàstic i mantenir l'empat a domicili malgrat acabar el matx amb 9 futbolistes (1-1).

Lliga · Jornada 22 · 11/02/17 · 12 hores

GIM. TARRAGONA B
1
- 1 EUROPA

El segon equip juvenil del Nàstic ha començat el partit aconseguint recuperar totes les pilotes dividides i fent-se amb les segones jugades. Fruit d'això, una pilota posada a l'esquena dels centrals europeistes ha finalitzat amb un cara a cara de Guillem Martínez davant el porter gracienc Lluís, convertint-se l'acció en l'1-0. Per a més maldecap, al minut 20 Ramon Miró ha demanat el canvi per problemes estomacals i Ilia ha fet el seu debut amb l'equip a bon nivell.

L'Europa ha tingut poques opcions de gol a la primera part. A la represa, després d'una insistència tècnica a vestidors respecte l'agressivitat i la disputa de les pilotes dividides i amb moviments a la banqueta entrant Alieu i Dani Martínez, l'Europa ha millorat, tenint la pilota i guanyant totes les accions dividides. Ranera i Parra han tingut les primeres opcions. El conjunt de Pandiani també ho ha anat intentant a pilota aturada.

El quadre gracienc ha semblat anar més pel partit que el Nàstic i ha trobat premi: un córner olímpic de José ha servit per fer pujar l'empat al marcador. A partir d'aquí, l'Europa s'ha quedat condicionat per l'expulsió de Dani Martínez d'una forma insòlita. El jugador del Nàstic que duia la pilota ha esquivat una falta de Martínez, l'acció ha seguit, rebent una segona falta per després deixar anar la pilota en forma de passada a un altre company seu del Nàstic. L'àrbitre ha assenyalat finalment falta però ha mostrat a Dani Martínez dues targetes grogues per la mateixa acció, expulsant-lo del partit.

Afegit a això, José s'ha lesionat a falta d'un quart d'hora pel final i amb tots els canvis fets, factor que ha acabat deixant l'Europa amb 9 efectius sobre la gespa. Per a més 'inri', l'àrbitre ha perdonat la vermella a un rival quan Parra es trobava a dos metres d'entrar a l'àrea en cursa directa mà a mà contra el porter, qui havia avançat la seva sortida i en una acció clara de poder fer gol. Per la seva banda, Javi Fernández, del Juvenil B escapulat, ha tingut una opció mà a mà contra el porter per decantar la balança però finalment les taules no s'han mogut.

GIM. TARRAGONA B: Mario, Recasens, Álvaro Jiménez, Aleix Ruiz, Sandoica (Quero, 85'), Cardona, Micó (Jou, 72'), Barroso (Santana, 89'), Guillem Martínez, Cubells i Moya.

EUROPA: Lluís, Barroso (Javi Fernández, 68'), Miró (Ilia, 20'), Adrian, Óscar, Viver (Martínez, 46'), Parra, Navarro, Velis (Alieu, 46'), José i Ranera.

ÀRBITRE: Vanni Nageli Juan (Tortosa), assistit per Marc Lucero Araujo i Mohammed Kasmi (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Cubells, Recasens, Moya i Aleix Ruiz (Gim. Tarragona B) i a Barroso, Óscar, Martínez -dues i expulsió minut 77- i Parra (Europa).

GOLS: 1-0 (Guillem Martínez, 8'); 1-1 (José, 71').

Campionat de Lliga Nacional juvenil, grup VII.

Mateix resultat contra el Nàstic que a la primera volta al Nou Sardenya.