Taules sense gols en l'estrena a domicili

04 Setembre 2016 Redacció
No hi va haver gols a Mataró No hi va haver gols a Mataró Josep Ribas

Segon partit del Juvenil A, primer desplaçament i un nou punt sumat al caseller gracienc en un encontre sense gols a Mataró (0-0).

Lliga · Jornada 2 · 03/09/16 · 17:30 hores

MATARÓ
0 - 0 EUROPA

L'Europa va sumar ahir a la tarda un punt en un camp complicat i davant un bon Mataró. Després de 10 minuts sense riscos en cap de les dues formacions, els locals van agafar les regnes. No obstant, els groc-i-negres no trobaven per on fer mal a la defensa de l'Europa. L'equip escapulat s'ha estirat i s'ha deixat anar una mica al darrer quart d'hora del primer temps, però sense trobar rematador en les arribades finals.

La represa ha servit per veure un Europa més decidit, amb més control de la pilota i veient com el Mataró pràcticament només creava perill a pilota aturada. Al minut 74 els locals s'han quedat amb deu homes. Donada la situació, l'Europa ha buscat el gol amb més insistència, però sense encert. El Mataró, no obstant, podria haver fet mal a la contra.

MATARÓ: Anthony, Sergi Martínez, Mamadou, Roger, Albert (Joan, 87'), Vïctor (Oumar, 67'), Pol, Arnau (Marc, 58'), Sofian, Miguel (Sergi González, 45') i Marcos (Adrià, 78').

EUROPA: Lluís, Roger, Adri, Óscar, Piquer, Barroso, Alieu (German, 53'), Dani Martínez (Martín, 65'), Otman, Jose i Velis (Romero, 72').

ÀRBITRE: Ester Parramon Monerris.

TARGETES: Grogues a Sergi González -dues i expulsió minut 74-, Sofian i Pol (Mataró) i a Dani Martínez, Roger i Martín (Europa).