Tercers!

27 Gener 2021 Fran Capell
Victòria des del minut 1 Victòria des del minut 1 Fran Capell

Victòria clau del Juvenil A davant la Damm (1-0) en el partit que en el seu dia es va haver d'ajornar per Covid-19.

Lliga · Jornada 9 · 27/01/21 · 20 hores

1 - 0 DAMM

Millor no ha pogut començar el matx quan, en la primera jugada, Pereira ha marcat el gol que acabaria per ser el determinant quan no s'havia jugat ni un minut: Raúl ha tret de banda i Iglesias ha perllongat amb el cap per a Pereira, qui amb la punta de la bota ha aconseguit posar les coses de cara pels graciencs.

Quedava molt temps i la Damm ha pressionat en els minuts següents, tenint una bona oportunitat quan una internada d'Alsina ha acabat amb un xut que s'ha estavellat al travesser. Cap a l'equador de la primera part, bones oportunitats per ambdós equips. Primer ha sigut Iglesias qui ha estat a punt de sorprendre Font amb una vaselina que ha quedat curta. La resposta de la Damm ha arribat a la següent jugada quan Cande s'ha plantat davant d'Aleix però el porter escapulat ha aturat amb els peus.

Els darrers minuts de la primera part i els primers de la segona, han estat una lluita de poder amb dos equips molt intensos, sense gaires ocasions a destacar. Èric Nin ha provat de sorprendre Font al quart d'hora de la represa, però aquest ha posat els dits per desviar a córner. Aleix, deu minuts després, feia una aturada de mèrit a fort xut de Cande, qui es desesperava davant la bona actuació del porter escapulat. El partit estava bonic doncs la renda de l'Europa era curta i la Damm ha intentat portar perill.

Val a dir que també s'han produït algunes decisions arbitrals que han indignat tots dos equips. Un clamorós penal sobre Alexis no xiulat ha fet esclatar la banqueta escapulada. La Damm ha reclamat unes mans dins l'àrea local. El due ha viscut uns darrers minuts molt intensos i amb cert nerviosisme, però on l'Europa s'ha mantingut fort fent que la Damm no trobés forat per on fer mal. A la darrera jugada del partit, Aleix ha tornat a lluir-se en un xut de Cervera a boca de canó i ha fet que els tres punts es quedessin, merescuts, a la Vila de Gràcia.

EUROPA: Aleix, Lozano (Nieto, 86'), Raúl, Pereira, Peñalba (Montoya, 86'), Llabres, Biel, Marçal, Iglesias (Arnau, 84'), Èric Nin (Ferri, 73') i Alexis (Uri Muñoz, 73').

DAMM: Font, Lucas (Aaron, 68'), Fuentes, Serra (Cervera, 58'), Vega, Raúl (Almansa, 58'), Abde (Jawaad, 68'), Dome, Cande, Pauner i Alsina (Farres, 58').

ÀRBITRE: Albelda Bárcena, assistit per García Martín i Márquez Redondo.

TARGETES: Biel i Peñalba (Europa) i Raúl, Lucas i Vega (Damm).

GOL: 1-0 (Pereira, 1').

Campionat de Divisió d'Honor grup III.

L'Europa, amb 18 punts, ocupa el tercer lloc de la taula rere Espanyol i Barcelona.