Tres jornades i tercers!

10 Setembre 2017 Redacció
La celebració del gol a Palamós La celebració del gol a Palamós Pedro Aragón

Un gol de Vladi al minut 80 de partit dona els tres punts a l'Europa a Palamós (0-1) i certifica el bon inici dels jugadors escapulats a la Lliga Nacional.

Lliga · Jornada 3 · 10/09/17 · 12 hores

PALAMÓS
0 - 1 EUROPA

Tercer partit de la temporada, segona victòria consecutiva, 7 punts de 9 possibles, cap derrota i aquest diumenge al matí victòria davant un equip que havia guanyat les dues primeres jornades i en un entorn de gespa natural i fort vent. Immillorable balanç final de la jornada d'avui i de l'arrencada de la lliga pel Juvenil A escapulat.

A Palamós, el fort vent ha tocat en contra a la primera part. Al conjunt escapulat li ha costat molt controlar la pilota i pràcticament no ha passat del mig del camp. Per la seva banda el conjunt local tampoc ha creat cap clara ocasió de perill. En general, un primer temps força ensopit però on el Juvenil A gracienc ha estat impecable defensivament i ha treballat molt generant desgast físic.

A la represa, l'Europa ha combinat millor amb vent a favor i ha començat a gaudir d'oportunitats. El gol ha arribat al minut 80, quan Vladi ha avançat des de pràcticament mig camp, ha combinat amb un company en forma de paret i trencant la marca de tres defenses (i també trencant el fora de joc) s'ha plantat davant el porter Nordine i, de xut creuat, ha fet el 0-1. El Palamós, en el tram final, especialment a pilota aturada, ha dut perill tot buscant l'empat, però res més ha mogut un marcador molt beneficiós per a l'Europa.

PALAMÓS: Nordine, Rigau (Puyol, 89'), Marc Pérez (Gallardo, 72'), Carles Tayeda, Gamell, Pol Lozano (Puignau, 76'), Enric Genís (Ayoub, 68'), Xevi Germán, Busquets, Dani Gómez i Raúl Álvarez.

EUROPA: David Aragón, Vladi, Marc Muñoz, Sori, Pau Sánchez, Albert Grau, Joel, Lucho (David Navarro, 60'), Ricard (Fran Palacios, 65'), Iñaki (Gerard Sastre, 82') i Javi Fernández (German, 72').

ÀRBITRE: Pere Barceló Roca (Girona), assistit per Pol Arenas Mora (Figueres) i Jan Cobos Pujol (Figueres).

TARGETES: Grogues a Dani Gómez (Palamós) i a Joel i Fran Palacios (Europa).

GOLS: 0-1 (Vladi, 80').

Campionat de Lliga Nacional juvenil, grup VII.

Segona victòria consecutiva. Inici de lliga sense derrotes i amb 7 de 9 punts possibles.