Tres punts d'or pel Juvenil A!

02 Abril 2016 Redacció
L'Europa torna a somriure L'Europa torna a somriure Arxiu CE Europa (Fran Capell)

El mal que en altres jornades havia patit el Juvenil A de l'Europa, avui s'ha tornat en arma a favor. En temps afegit, un gol de Varona ha signat el 2-3 de l'Europa al camp del Mercantil. Aire pur!.

Lliga Nacional · Jornada 27 · 02/04/16 · 16:15 hores

MERCANTIL
2 - 3 EUROPA

Era necessari acabar amb sis partits seguits sense tastar la victòria i fugir de la primera plaça de descens que l'equip havia ocupat la darrera jornada. Malgrat tot, l'encontre ha començat amb un cop dur. Ortega, amb el cap i lliure de marca a la sortida d'un córner, ha obert el marcador pels arlequinats. L'Europa, a pilota aturada i en els primers instants d'encontre, tornava a afrontar un duel a remolc.

No obstant, l'equip de Fran Bea i David Bermudo s'ha fet amb el control del joc al minut 25 després d'uns instants de matx igualat. Possible penal no xiulat sobre Palomar i pilota a la fusta del mateix jugador escapulat per començar a comptar les ocasions gracienques. Després d'una centrada de Ferran que s'ha passejat per l'àrea petita i una rematada forçada d'Álex que el Mercantil ha refusat sota pals, ha arribat el gol de l'empat. Juan Carlos ha rematat una falta lateral superant la dolenta sortida del porter.

A la represa, control de joc per part de l'Europa que s'ha traduït en el segon gol, obra de Prats des de la frontal de l'àrea. El Mercantil, per darrere al marcador, ha donat un pas endavant, igualant les forces i reclamant un penal a favor tal com havia fet també l'Europa al primer temps. Arribant al final de l'encontre, centrada de Guti que Soto no arriba a rematar per fer el tercer i, acte seguit, un mal refús escapulat que es converteix en el 2-2 pels locals. El gerro d'aigua freda, a sis minuts pel final, no ha fet baixar els braços als europeistes. Amb el Mercantil amb un jugador menys des del minut 87 per agressió de Rubio a Juan Carlos, l'Europa ha anat amb tot a per la victòria i aquesta ha arribat en l'afegit. En una pilota a l'esquena de la defensa, Varona, arribant des del darrere, ha fet el 2-3 davant del porter, provocant l'esclat de la parròquia europeista.

MERCANTIL: Armengol, Seydou, Prieto (Fornos, 39'), Rubio, Orea (Ambrosio, 55'), Ortega (Arévalo, 62'), Aliaga, Campos, Ripoll, Joel Fernández i Cardona (Antonio Hernández, 53').

EUROPA: Luque, Sergi Vicente, Blanes (Guillen, 35'), Marc Vicente, Carlos Díaz, Juan Carlos, Esteve, Varona, Álex Palomar (Guti, 70'), Xavi Prats (Aldana, 77') i Portavella (Soto, 60').

ÀRBITRE: Ricard Vidal Clermont.

TARGETES: Grogues a Joel Fernández (Mercantil) i a Marc Vicente, Xavi Prats, Luque i Juan Carlos (Europa). Vermella directa a Rubio -minut 87- (Mercantil).

GOLS: 1-0 (Ortega, 2'); 1-1 (Juan Carlos, 33'); 1-2 (Prats, 50'); 2-2 (Aliaga, 84'); 2-3 (Varona, 92').

Jornada 27 del campionat regular de la Lliga Nacional Juvenil.

L'Europa posa fi a sis partits seguits sense guanyar i surt del descens, on hi cau el Reus.