Triomf de prestigi a Mallorca!

28 Novembre 2020 Redacció
Gran partit de l'Europa a Palma Gran partit de l'Europa a Palma E. V.

El Juvenil A de l'Europa ha signat el seu segon triomf de la present temporada amb un ferm 0-2 obtingut al camp del Mallorca.

Lliga · Jornada 5 · 28/11/20 · 16 hores

MALLORCA
0 - 2 EUROPA

Segon triomf consecutiu a camp del Mallorca a la Divisió d'Honor (la temporada passada i l'actual), enguany amb un inici de matx controlat per un Europa que no ha patit en els primers minuts. Al minut 32, canvi d'orientació en el joc a la banda esquerra per a Èric Iglesias qui, aixecant el cap, ha centrat al segon pal on Alexis ha guanyat en el salt davant el seu marcador i ha picat la pilota, amb el cap, de nou cap al primer on ha arribat Pereira a posar la cama i fer gol enviant la pilota gairebé a l'escaire.

A la represa, l'Europa no només ha conservat el seu marcador sinó que l'ha ampliat en una gran jugada on Èric Iglesias ha rebut en profunditat, el defensa no arriba a temps, pel terra, al tall de l'acció i encarant el porter tot sol, Iglesias ha signat un dels gols de la temporada picant la pilota de vaselina sobre la seva sortida i signant el 0-2 que a la llarga seria definitiu.

A l'altra àrea, gol anul·lat al Mallorca per fora de joc cinc minuts més tard del gol gracienc. Els locals, necessitats de remuntar, han guanyat una marxa més, gaudit d'algunes contres sense fortuna de cara a porta, en alguna ocasió impedides per bones actuacions de Pablo sota pals. En definitiva, un partit molt ben plantejat tàcticament per a un Europa molt seriós a Palma.

MALLORCA: Quevedo, Dani Gràcia, Marcos, Isma, Liam, Horrach (Makate, 76'), Fede (Santos, 37'), Torregrosa (Sastre, 45'), Zamorano, Mario i Plomer (Ginard, 64').

EUROPA: Pablo, Manel (Nieto, 74'), Llabres, Pereira (Montoya, 52'), Tomás, Marçal, Alexis (Adalid, 66'), Biel, Iglesias, Riki (Ferri, 74') i Raúl.

ÀRBITRE: Aleksander Yvaylov Angelov, assistit per Luis Miguel Díaz Soto i Haitan Bouzrati Aarim.

TARGETES: Grogues a Horrach i Sastre (Mallorca) i a Tomás (Europa).

GOLS: 0-1 (Pereira, 32'); 0-2 (Iglesias, 52').