Triomf important abans de Nadal

22 Desembre 2019 Redacció
Celebració al vestidor visitant Celebració al vestidor visitant CE Europa

El Juvenil A torna de terres aragoneses amb un botí al seu sarró després d'imposar-se per la mínima (0-1) al camp de l'Stadium Casablanca.

Lliga · Jornada 16 · 22/12/19 · 12:30 hores

STADIUM CASABLANCA
0 - 1 EUROPA

El gol que ha decidit el matx ha arribat d'hora, fruit d'una gran jugada de Turru per banda dreta, on s'ha fet a ell mateix una passada llarga arribant fins a la línia de fons i connectant una centrada al punt de penal que Reda ha rematat al fons de la xarxa.

L'Europa ha tingut la possessió al primer temps, amb molt domini al mig del camp i molt joc interior, obrint bé a banda. Els graciencs podrien haver ampliat diferències al minut 25 en un xut d'Arnau que, sense voler, toca en Turru per generar una assistència a Tarik, qui ha enviat la pilota a gol però veient com aquest quedava anul·lat per l'àrbitre per fora de joc. Una forta entrada sobre Reda -no marcada ni com a falta- ha lesionat l'autor del gol de l'encontre, havent de deixar el terreny de joc abans del descans. Del cantó local, l'Stadium, al darrer minut, ha gaudit d'una falta lateral que, posada de nou a l'àrea, ha acabat amb una rematada fregant el pal.

A la represa, forces nivellades entre els dos conjunts, però amb la situació controlada per l'Europa. Fins als darrers deu minuts, on els locals han començat a penjar pilotes, el matx no ha registrat noves ocasions. L'Europa, solvent en defensa, no ha donat opció a l'Stadium en un camp on costa moltíssim guanyar.

STADIUM CASABLANCA: Javier, Saul, Jorge Ruiz, Andrés, Juan, Jorge Gutiérrez, Alberto (Nicolás, 76'), Isaac, Asier, Ivan (Eloy, 71') i Mikel (Sergio, 60').

EUROPA: Mou, Navio, Morlans, Batalla, Gene, Del Cura, Hicham, Arnau (Aitor, 77'), Tarik (Aarón, 68'), Turru (Antonio, 81') i Reda (Pepe, 32').

ÀRBITRE: Daniel David Baiges Dones.

TARGETES: Grogues a Asier (Stadium Casablanca) i a Hicham, Arnau, Turru, Batalla i Aarón (Europa). Vermella directa al fisioterapeuta Roger Andreu -minut 92- (Europa).

GOLS: 0-1 (Reda, 12').